Tehnički kutak > Tuning skutera

Matica kvačila

(1/3) > >>

andy:
Dakle pošto je kod mene poznato da mi se te matice sj#bu tako je i ova dala svoje.. Na Aeroxu koji neznaju to je ona malo poveća oko 4 cm skoro.. Ma sigurno znate na kaj mislim, pa jel ima tko viška koju, il neko privremeno rješenje, jer meni motor treba sutra ujutrooo, hitno mi je i lud sam, mora se sjebat kad netreba  :angry9:

Ideje ?

dhorvat:

--- Citat: andy - 16 Kolovoz, 2009, 14:14:40 ---Dakle pošto je kod mene poznato da mi se te matice sj#bu tako je i ova dala svoje.. Na Aeroxu koji neznaju to je ona malo poveća oko 4 cm skoro.. Ma sigurno znate na kaj mislim, pa jel ima tko viška koju, il neko privremeno rješenje, jer meni motor treba sutra ujutrooo, hitno mi je i lud sam, mora se sjebat kad netreba  :angry9:

Ideje ?

--- Kraj citata ---

To je 38mm matica.

Pa nađi bilo kakvu maticu (deblju), čini mi se da 17mm ide gore, samo da bude isti navoj. I stavi šajbicu  :icon_thumright:

I nek ti to bude privremeno dok ne kupiš oriđiđi  :toothy3: (10 kuna kod nas u Moto Markezu u Sv Nedelji)

andy:

--- Citat: dhorvat - 16 Kolovoz, 2009, 14:21:14 ---To je 38mm matica.

Pa nađi bilo kakvu maticu (deblju), čini mi se da 17mm ide gore, samo da bude isti navoj. I stavi šajbicu  :icon_thumright:

I nek ti to bude privremeno dok ne kupiš oriđiđi  :toothy3: (10 kuna kod nas u Moto Markezu u Sv Nedelji)

--- Kraj citata ---

Pa tražim jbte, to je ogromna matica, nigdje nać..  ??? I onda šajbica ide gdje ? Jer ak je deblja onda zapinje za zvono.. Nisam te skužio baš Horvat...

dhorvat:
Aaaaa ti trebaš nutarnju  :icon_biggrin:

J#biga, neznam  :laughing9: :laughing9:

andy:

--- Citat: dhorvat - 16 Kolovoz, 2009, 14:31:59 ---Aaaaa ti trebaš nutarnju  :icon_biggrin:

J#biga, neznam  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

Hah, a na koju ti mislio ? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju