Tehnički kutak > Tuning skutera
Rastavljanje blokova
speed:
kad sve skines i odvijes sarafe,uzmes fen na vruci zrak i zagrijes aluminij s vanjske strane di su lezajevi da se lakse blokovi rastave
dhorvat:
--- Citat: Luka 0101 - 16 Kolovoz, 2009, 13:05:45 ---joj,. zaborravio na magnet... a jbt.. brijem da to necu moc skinut sa svoojim alatom
--- Kraj citata ---
Da se napraviti radapciger od drugog magneta ako imaš još jedan :dontknow:
--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2009, 13:06:19 ---kad sve skines i odvijes sarafe,uzmes fen na vruci zrak i zagrijes aluminij s vanjske strane di su lezajevi da se lakse blokovi rastave
--- Kraj citata ---
Može i tako al nema potrebe. Ležajevi se oštete malo kad skidaš, ali ionako njih ne smiješ nazad stavit unutra nego odmah nove tako da nema straha. Jedino ak nisi konj pa udaraš prejako i otkineš komad bloka (ko jedan moj frend na aeroxu) :laughing9: :laughing9:
speed:
--- Citat: dhorvat - 16 Kolovoz, 2009, 13:14:14 ---Da se napraviti radapciger od drugog magneta ako imaš još jedan :dontknow:
Može i tako al nema potrebe. Ležajevi se oštete malo kad skidaš, ali ionako njih ne smiješ nazad stavit unutra nego odmah nove tako da nema straha. Jedino ak nisi konj pa udaraš prejako i otkineš komad bloka (ko jedan moj frend na aeroxu) :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
ja idem laksom metodom :toothy3:
Giz:
--- Citat: Luka 0101 - 16 Kolovoz, 2009, 12:54:20 ---Trebao bi rastaviti blokove a to nikad nisam delao... pa me zanima kaj se rastavljaju blokovi..
jel treba kaj od "specijalnog" alata
--- Kraj citata ---
Imam ti ja sve. Čak i pomoč ako treba. ;D
095/5025-948 pa se zaletim do tebe.
Luka 0101:
da jbt. pa mi smo susjedi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju