Općenito > Slike i filmovi o skuterima
eto dokle je doslo
Brla:
oće se to desit na SP-u :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Brla - 17 Kolovoz, 2009, 17:16:59 ---oće se to desit na SP-u :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Da si umjesto "oće" napisao "bude" - potpisao bi. ;D
SP ih stvarno jede ko kokice. Nema druge nego nabavit (na vrijeme) postenu radilicu i lagere za taj skut.
Opcenito, taj SP180 je gadna zvjerka. Ima potencijala za nabrijavanje toliko da bi 90% foruma poginulo na 1. voznji tako nabrijanim skutom.
S druge strane, moze biti i vrlo dugotrajan i pouzdan skut. Trazi samo relativno OK ulje, dobro postelan karb itd. Al dobro, to traze svi skutovi...
grunner:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Kolovoz, 2009, 17:35:10 ---Da si umjesto "oće" napisao "bude" - potpisao bi. ;D
SP ih stvarno jede ko kokice. Nema druge nego nabavit (na vrijeme) postenu radilicu i lagere za taj skut.
Opcenito, taj SP180 je gadna zvjerka. Ima potencijala za nabrijavanje toliko da bi 90% foruma poginulo na 1. voznji tako nabrijanim skutom.
S druge strane, moze biti i vrlo dugotrajan i pouzdan skut. Trazi samo relativno OK ulje, dobro postelan karb itd. Al dobro, to traze svi skutovi...
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slazem sa tobom... ma radilici na mom spu je jos mozda malo vijek trajanja smanjio pokoji malossi dio, ali gust u voznji se placa... stize nova radilica, evo samo jos rjesim neke stvari, da mi legnu novci, nova radilica, dihtunzi i remen se stavlja, vec sam se cuo sa jurcom nadam se da ce me sacekati jos koji dan.ali nadam se ove sedmice bude skut gotov...
zac183:
Isuse katastrofa.....
Ja danas baš promjenio na svom sp180 semeringe i ležaje radilice....
grunner:
volio bih kad bi nasao neku zaribalu radilicu pa bi kupio i ovu rastavio pa zemjnio taj kompletan dio koji se sjebao, jer ostalo na njoj bas ok...ako ima ko, nek se javi, pa mozda napravimo neki deal.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju