Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
dino_sk:
what about me :icon_biggrin: can I go , can I go :toothy9: :toothy9:
ChRiStIaN:
pa ak bas hoces hahaha :laughing9:
dino_sk:
ko me čeka na ulazu u goricu na petrolovoj benzinskoj :icon_scratch: pa da zajedno dalje
ChRiStIaN:
molba za potencijalne posjetitelje...nemojte mi se javljat na pm jer ne stignem odg tolko...fkt je interes velik i to me veseli al sve pise tu na forumu i sve inf ocete dobit ovdje, nemojte se sramit! :)
Btw. ruta modificirana i bit cete odusevljeni, sutra ide program u printanje i svakoga ce docekat pri dolasku na ZT! :) Zasad sve ide prema planu, a zavrsnica ce ove godine biti kod kleti od clana foruma Marka, di ce bit veselice, pod kutem narezanog i treba ga najebat za neki rostilj da lik baci :D Dakle, onaj restac do sljedece godine miruje! Ruta je skracena, optimizirana je maksimalno da bi Vam bil osvima ugodnije i da bi cim vise toga vidli! Preporucam svakome za bengu cirka 150km po zagorju + džeparac od oko 50-100 kuna za hranu pice i sl. po putu (ulaznice...)
kartu necu stavit, ruta nek ostane iznenađenje, nema drasticnih promjena al ima! :) Vidimo se ekipa, ocekujem barem 20-25 skutera sta ce bit rekord do sad, također pozdravljam zanimanje kolega s juga i svih sa udaljenijih mjesta i krajeva a jos jednom hracnem na RI ekipu. Zzzoooppp
robert:
--- Citat: dino_sk - 01 Listopad, 2009, 19:24:38 ---ko me čeka na ulazu u goricu na petrolovoj benzinskoj :icon_scratch: pa da zajedno dalje
--- Kraj citata ---
pudi u 7.30 na ulazu u goricu. doći ću po tebe pa onda u remetinec skupa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju