Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (41/135) > >>

fic:

--- Citat: Marekvz1 - 24 Rujan, 2009, 21:57:43 ---Samo moram kupit nekaj do onda..dodaj me napol. ;D

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

BlackNaranča:
doci cu ja i jedan frend iz zadra, i nonamer iz splita mi je reko da bi i on iso i da ce mozda ion jednog frenda dovuc sa sobom iz st-a .

90% sanse su da cemo mi doci, ovisimo samo o smjestaju. A ovaj postotak s obzirom da idemo iz dalmacije je prilicno visok! Financije su sredene. sad samo da vidim gdje cemo prespavat.

stavi slobodno na listu  :icon_thumright:

BlackNaranča:
jeli moguce da nam netko sredi kakav smjestaj za prespavat jednu noc?   iskrsnulo nesto tako da joooooj  :( :( 

dhorvat:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Rujan, 2009, 02:56:07 ---jeli moguce da nam netko sredi kakav smjestaj za prespavat jednu noc?   iskrsnulo nesto tako da joooooj  :( :( 

--- Kraj citata ---

Uf, ja ti ne poznam nikog baš u Zagrebu ko bi imao smještaj  :icon_scratch:

Aj postaj temu u offtopic  :headbang:

Skopa:

--- Citat: BlackNaranča - 25 Rujan, 2009, 02:56:07 ---jeli moguce da nam netko sredi kakav smjestaj za prespavat jednu noc?   iskrsnulo nesto tako da joooooj  :( :( 

--- Kraj citata ---
Ako ja budem isao mogao bi srediti smjestaj za svu cetvoricu.tebe i tog prijatelja ti iz zadra i mene i nonamera.Samo moram sredit malo financije za ic gore.Treba mi neko nesto poslat za poliranje tako da dobijem nes para za put  :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju