Tehnički kutak > Blokade

Kymco ZX 50 blokade

(1/2) > >>

Kymco ZX 50:
Može li mi molim vas netko reći, gdje Kymco ZX 50 ima blokade.
Hvala unaprjed

SlowRider:
Taj skuter ima zablokiran prijenos i auspuh.

Prijenos je blokiran pomocu bolcne variomata koja nije istog promjera cijelom duzinom, uglavnom predstavlja istu blokadu kao "prsten" na variomatu. U ovom slucaju konkretno zamijeni se bolcna "odblokiranom", u pravilu se dobije uz skuter.

Druga blokada je auspuh, najbolje zamijeniti nekim drugim bez blokada, jer ima smanjeni promjer grane u samom pocetku (uklanja se brusenjem 2 vara)

a ima i slijepu cijev koju je pozeljno ukloniti.

kada se zamijeni bolcna u prijenosu i uklone blokade iz auspuha, skuter ide oko 75km/h ako se dobro sjecam, uglavnom dobro ubrzava i solidno ide.

Kymco ZX 50:
Veliko hvala majstore, za variomat sam znao i prije pa sam to sredio znaci jos samo auspuh, to moram pogledati u ponedeljak kad mi starci odu na posao...

Kymco ZX 50:
tko mi moze reci cemu sluzi ova druga navarena cijev na auuspuh (znaci ne sljepa cijev nego ova druga koja se pomocu crjeva spaja nekam dalje)

Leptir:

--- Citat: Kymco ZX 50 - 31 Kolovoz, 2009, 22:49:26 ---tko mi moze reci cemu sluzi ova druga navarena cijev na auuspuh (znaci ne sljepa cijev nego ova druga koja se pomocu crjeva spaja nekam dalje)

--- Kraj citata ---
Ma skidaj to sve ta je kao neki plinovi povrat i te gluposti uglavno i to sluzi kao blokada!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju