Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG-displey
(1/1)
werit:
pobucalo mi se ni displeju temperatura i gorivio ima li itko iskustva kako to popravit i stavio bi bolji auspuh,zanima me koliko se dobije inace sve je serijala
dino gp1:
1. Uredi naslov teme
2. Sa spuhom tipa zx ćeš dobiti jedno 20-25% bolje performanse (i oko 10 km/h veću krajnju brzinu)...
djsmola:
Sa ZX mi se skuter preporodio,al mislim da su 4,8g rolice sto dobijes snjim lagane,na pevelikim okretajima mi se nekako vrti
dino gp1:
--- Citat: djsmola - 14 Kolovoz, 2009, 23:20:58 ---Sa ZX mi se skuter preporodio,al mislim da su 4,8g rolice sto dobijes snjim lagane,na pevelikim okretajima mi se nekako vrti
--- Kraj citata ---
Za serijalu super spuh jedino što nekim ljudima smeta je što ga ima svaki drugi skuter a to je zato što ga se može nabaviti u svakom motu dućanu :toothy12:
Rolice 5 gr bi bile ok :)
djsmola:
--- Citat: dino gp1 - 14 Kolovoz, 2009, 23:26:56 ---Za serijalu super spuh jedino što nekim ljudima smeta je što ga ima svaki drugi skuter a to je zato što ga se može nabaviti u svakom motu dućanu :toothy12:
Rolice 5 gr bi bile ok :)
--- Kraj citata ---
Meni osobno nesmeta,neka ga ima ko hoće :toothy3: , probat cu sa tim malo tezim rolicama,tnx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju