Općenito > Propisi

Zalba na kaznu

<< < (2/8) > >>

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: igor.sb - 15 Kolovoz, 2009, 00:27:53 ---ima 21 god fino pise u profilu  :toothy11:

@pavopuska ajd molim te napisi sve do rijeci sta pise na prekrsajnom nalogu, sta mos uciniti u roku 8 dana?

--- Kraj citata ---
jbg nisam mu gledao profil...e onda smisli nest..

Iwo SR Tuono:
Uputa o pravnom lijeku,zalba/prigovor u roku 8 dana

igor.sb:
kad moram sam *****u

Protiv ovog prekrsajnog naloga pocinitelj prekrsaja i osobe iz clanka 167. stavka 1. zakona o prekrsajima imaju pravo prigovora nadleznom prekrsajnom sudu u roku 8 dana po primitku odnosno urucenju ovog prekrsajnog naloga. Prigovor se podnosi putem ove PU/PP u dva istovjetna primjerka

to nije zaljenje i svaki put kad se otvori tema, uvijek jedno te isto vi bi ste se zalili

to je prigovor koji napises policiskoj postaji, nisi kriv  tocka, policija to salje na prekrsajni sud

zalis se tek kad dođe sa suda

e sad po novom je nesta drugacije, kao nema zalbi vise, mislim ima ali kao da nema za prekrsajne kazne, vec sam pisao sta tocno  :toothy11:

google pa trazi  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
ma dobro, bitno npr da ti njima uvališ topli i skupljaš pare dok ne stigne neko rješenje sa prekršajnog suda...jer bolje dat prigovor pa u međuvremenu skupit 1000kn za kaznu nego nakeširat 1000kn odmah u roku 8 dana pa zjevat jer neaš više love

ProDriverGT(TGB):
Reci da ti je stari srcani bolesnik i da se u zurbi i ne razmisljanju kako bi cim prije kupio potrebne tablete, nisi mogao prisjetiti da moras uzeti kacigu (bez uvrede,ali to prolazi),barem kod mojeg strica,nije imao kacigu i papire,platio sve skupa na kraju 300ili400kn ne sjecam se sad..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju