Općenito > Propisi

Zalba na kaznu

<< < (7/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: BlackNaranča - 01 Listopad, 2009, 01:27:01 ---pa cek amo realno sto ce mene stvarno u zatvor stavit ako ne platim 2000kn
--- Kraj citata ---

Mozda nece ako nema mjesta pa ces cekat da se oslobodi ili uz puuuuno srece niti ne docekas izvrsenje kazne, ali ja se nebi pouzdao u taj scenarij.
Plati kaznu, to ti je najelegantnije rjesenje.

Zamisli da tih par dana zatvora bude dok trebas biti negdje drugdje pa ti planovi propadnu, a i zatvor sam po sebi vjerojatno nije najugodnije mjesto.

--- Citat: BlackNaranča - 01 Listopad, 2009, 01:27:01 ---polozit cu sada 7.10.  B kategoriju...

--- Kraj citata ---

To nema nikakve veze

DvdAerox:
koliko ja znam cuza ti se prepise i u radnoj knizici, pa ti vidi..

marko.p:
fino jednog dana zavrsis školu/faks nađeš posao a treba ti potvrda o nekažnjavanju, a dobit ju nemožeš jer si 2 dana bio u zatvoru, tebe nitko ne pita jesi šta ukrao ili prometni prekršaj napravio...

Utroba-FX:
ma koji zatvor...koliko ih ja znam koji imaju priko 50 prijava i vise...pa nisu nikad vidili zatvor ni nista...sta bi ja sa ovih 12tisuca kn triba bit pola godine u zatvoru...

duje87:

--- Citat: Utroba-FX - 01 Listopad, 2009, 13:47:19 ---ma koji zatvor...koliko ih ja znam koji imaju priko 50 prijava i vise...pa nisu nikad vidili zatvor ni nista...sta bi ja sa ovih 12tisuca kn triba bit pola godine u zatvoru...

--- Kraj citata ---

da te malo utjesin.. za prometne prekrsaje nemozes bit duze od 3 miseca u zatvoru :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju