Općenito > Generalno o skuterima
Derbi gp1
odin:
--- Citat: Striderx - 15 Svibanj, 2007, 19:38:18 ---Sad sam pricao preko telefona s njima u rpm-u kazu da ne posluju s privrednom a ja nemam nist drugo osim nje, a za gotovinu nemugu uzet niti na krticu. Sad neznam sta da radim! :icon_scratch:
Dali ima tko kakav prijedlog!
Ili da se prebacim na neki drugi motor?
--- Kraj citata ---
Evo me :)
Priča ide ovako - ove godine banke strašno štekaju sa kreditima, oni prebacuju krivicu na Croatia osiguranje, koji im osiguravaju plasirane kredite. U praksi, ono što je nekad trajalo 2 dana, sad traje minimalno 10! Teško je na takav način prodavati robu kao što su skuteri, kad ti zaprži sunce u glavu, želiš ga se čim prije dočepati :)
Kartice su povoljnije utoliko što je postupak puno brži, ali je i značajno skuplji, što zbog provizije, što zbog puno veće kamate.ž
Derbi se prodaje u suradnji sa RBA, i ne moras imati račun u banci da bi kupio skuter na kredit. Znači, ti si i dalje klijent PBZ, ali digneš kredit u RBA bez problema. Dokumentacija za kredit ovisi o tipu firme u kojoj radiš, da li je doo, obrt, dd, državna služba, da li si za stalno ili na određeno... Ako napišeš gdje radiš i da li si na određeno (može i u privatnu poruku), vrlo ću ti precizno reći što ti treba za kredit. Caka je upravo u tome - treba odmah iz prve poslati sve što treba, jer najviše problema nastaje kad se banci ne dostavi sve što ona traži.
Eto, nadam se da cu moci pomoci :)
Striderx:
Jos sam te zaboravio pitati kolika bi bila mjesecna rata na sedam godina za race i za open verziju uz te kamate kredita?
Striderx:
Na ona pitanja iz pp-a mozes mi odg. tu na forumu. :glasses2:
odin:
--- Citat: Striderx - 16 Svibanj, 2007, 15:18:34 ---Na ona pitanja iz pp-a mozes mi odg. tu na forumu. :glasses2:
--- Kraj citata ---
oke, ujutro, kad dodjem do informacija :) nemam u glavi :)
Striderx:
Da jos jedno pitanje sto sam zaboravio u vezi motora.
Dali open verzija radi isti zvuk ko race verzija ili je drugaciji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju