Općenito > Generalno o skuterima
Pronašli prekidač blokade na tehničkom!
Iwo SR Tuono:
Mislis da od 3500 ljudi nije jedan ili vise iz policije ili sa tehnickog??
Lik u opatijskoj policiji u uredu ima zastavu od Stuntbasea na zidu i winder po zadnjem pegla i to tak stoji.
U biltenu CVH pisan za motore i mopede sve su slike nasih skutera sa foruma,sa SS-a najvise na kojem je opcepoznato bilo da MUP i policija prate.
Za primjer forum Scooter Insidea je pod prismotrom rijecke policije i svaki put kad je meeting sa skodama nas patrole cekaju na ruti koju smo dogovorili na forumu i tocno znaju koji skuter koliko ide i ko ga vozi.
Sve oni znaju i citaju,bez brige mozete bit :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: street_rider - 15 Kolovoz, 2009, 01:17:52 ---@Slow-a kako bi mi se ponasala nakitana SRka s el blokadom?
--- Kraj citata ---
ovisi moji setup koja masina, trebao bi mi reci nesto vise detalja o masini na skuteru.
--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Kolovoz, 2009, 01:23:14 ---i tocno znaju koji skuter koliko ide i ko ga vozi.
--- Kraj citata ---
kladim se da ovo ne zna nitko sa foruma sto se mene tice :laughing9:
Iwo SR Tuono:
Bilo je u kontekstu za Ri ekipu
Bruno1990:
nemaju pametnijeg posla nego doc na meeting i gledat skuterase hah...
meni je to onda skroz glupo ako on visi na MS-u i cita kaj ko pise i kaj ko vozi..kakav ko ima projekt i ostalo...
postoje puno gore, puno vaznijih stvari u jebenoj zemlji gdje bi policija trebala intervenirati i pratiti a ne tu jebat macku mater...
Iwo SR Tuono:
Pitaj ri ekipu sta su im rekli kad su ih stopali lol,procitali su forum od a do z,sve detalje meeta,sve sve...
Da se rade pametnije stvari drugacije bi sve bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju