Općenito > Generalno o skuterima
Pronašli prekidač blokade na tehničkom!
3alfa3:
--- Citat: Tkalac 92 - 14 Kolovoz, 2009, 14:27:00 ---čuo sam već a i čitao na internetu po forumima da su ljudi dobili kazne zbog tih blokada na prekidač kad ih je murija našla (navodno je kazna 700 kn)
--- Kraj citata ---
Da, a ako je prekidac bijele boje, onda je kazna i do 1000 kuna ;D
Ensiferum:
nis ne kuzin :toothy10:
dhorvat:
Nadam se da me neće pretrest i pronać daljinski. Sakrit ću ga u pak :laughing9: :laughing9:
Radije to nego da ga ostavim doma jer se ne mislim vozit 20 minuta (i toliko nazad) sa blokadom :drunken_smilie:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 14:36:20 ---Nadam se da me neće pretrest i pronać daljinski. Sakrit ću ga u pak :laughing9: :laughing9:
Radije to nego da ga ostavim doma jer se ne mislim vozit 20 minuta (i toliko nazad) sa blokadom :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Pazi onda samo da ostanes smiren, jer ak bu pak radio, graf na valjcima bi mogao izgledat ko kardiogram
PROOF:
--- Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2009, 13:47:59 ---Navodno je slow skužio da se ta blokada može reprogramirat na način kakav ti želiš. Pa sumnjam da će frajer na tehničkom pregledati sve moguće kombinacije :toothy3:
A koji je "lijek" protiv moje blokade na daljinski koja se pali svaki puta kad se ugasi kontakt a gasi se kad ja pritisnem gumb na daljinskom? :toothy3:
(ahah! Ko je sad faca...? :icon_biggrin:)
--- Kraj citata ---
ja imam tu blokadu vec skoro 3 god :) napredno dijete :) hehe :)
i na tehnickom me lik pital kaj ti je to?a ja kao zbunjen pa kaj bi bilo?daljenski od garaznih vrata doma..niste to jos vidjeli?.....reko lik dobro i pustio me :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju