Tehnički kutak > Blokade

Yamaha YQ 50 Aerox

(1/4) > >>

Tkalac 92:
Znam da Yamaha YQ 50 Aerox ima 2 blokade, prsten variomate i blokadu u aspuhu. Danas, sutra kada si kupim Aeroxa imam u planu skinuti obje blokade ali me zanima da li šteti mašini ako ova u auspuhu ostane?

dhorvat:

--- Citat: Tkalac 92 - 14 Kolovoz, 2009, 10:57:51 ---Znam da Yamaha YQ 50 Aerox ima 2 blokade, prsten variomate i blokadu u aspuhu. Danas, sutra kada si kupim Aeroxa imam u planu skinuti obje blokade ali me zanima da li šteti mašini ako ova u auspuhu ostane?

--- Kraj citata ---

Itekako! Pregrijava se auspuh i drastično je povećano zagrijavanje termogrupe što dugoročno uzrokuje rastapljanje karika. Dugoročno mislim na cca 15-20 tisuća km  :toothy3:

Tkalac 92:
Čitao sam negdje na internetu iskustva da je murija našla one el. blokade na prekidač i da su ljudi spušili kaznu. Nemam baš u planu kupovati drugi auspuh, onda mi je jeftinije izvaditi blokadu van i gotovo.

Tkalac 92:
Da li ima netko s foruma tko izrađuje, prodaje i ugrađuje el. blokade na prekidač?

dhorvat:

--- Citat: Tkalac 92 - 14 Kolovoz, 2009, 11:27:51 ---Da li ima netko s foruma tko izrađuje, prodaje i ugrađuje el. blokade na prekidač?

--- Kraj citata ---

SlowRider.

A čini mi se da i na daljinski prodaje jer je i meni jednu takvu napravio  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju