Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
OUC AIR:
sym jet 50 sve normalno na motoru .....sjedimo mi kod mene u gajbi i kaze jedan frend e decki silazio sam s skuterom s rinzola lanac mi se nas kak treso ON SE UZIVIO POKAZIVA RUKOM KAK JE ISO DOLJE GORE ..... mister bin je 0
Aprilia maniac:
--- Citat: luna500rr - 16 Lipanj, 2012, 11:16:27 ---frend raspakiro yamahu u djelove i pita me tribal ti sta djelova... ja ko triba klip i centralni feder... on ok...
sudradan zove i pita sta je centralni.. ja kazem pa onaj jedan feder tam kod kvacila, na zadnjem kraju masine... onk kaza aha sad kuzim.. iii jos nest dat cu ti i osovinu s klipom da se nezezam skidat.. ja ono WTF!? ..aj ok..
evo sta je mislia pod osovina klipa...a ono na podu je kao centralni feder :notworthy:
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing11:
giannelli:
Nix666:
probao sve od 3,5 do 14 :omfg:
OUC AIR:
sjedimo ja i jedan susjed u garazi :jerk: i pitam ja njega ... oces da ti promjenim ulje u getribi ...?
i kaze on jer to tesko? i di se to vadi (inaće niš se ne kuzi) ... ? ja kazem tu gore ispod sica ova velka stanga ( po rami mu pokazivam)
malo cemo zarezat ramu, pa ti poslje ja zakrpam bolje to neg da zacvika ... =)
kaze on joj daj ne seri .... ja njemu ne fkt. kazem ti bolje to neg da zacvika a taman smo ga slozili )
i sad on onak ćeška se po glavi i kaze aj dobro ... i ja spajam fleksu i pogledam ga taman da cu ju zapalit i pitam ga jer ti zao .... a kaze on, onak zbedirano a malo :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju