Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (163/182) > >>

konig:

--- Citat: Grale - 17 Travanj, 2012, 22:41:50 ---umro sam... :laughing11:

--- Kraj citata ---

potpis  :toothy12:

sad čitam izjave i sjetim se jedne scene prije 3 god kad smo bili ekipa i svi imali skutere....ugl ovaj jedan lik govori kako mu skuter nema dobar minimum,a čuješ jednu ribu ''pa koliko ti košta taj minimum? ''  :toothy12: :toothy9: ,jbg,cura se ne kuži u to,al umrli smo svi  :icon_biggrin:

STJELE:
sinoć mi je tip tvrdio kako je leovince izbacio 2 nova spuha i to zy i zz, još je nadodao kako moj spuh liči na zy-a iz daleka, kad sam mu rekao da nemam zy nego mhr replicu rekao je da još nije čuo za takav auspuh  :'(

jura_sr:
Frend se non stop hvali kako ima dvotaknog suzukia iz 1890 ima 90 konja a 250 cm3
kako on to vozi ko manijak ovo ono dize ga na zadnji kad prebacuje,dali smo mu da vozi rs 125 nit je znao krenut ni saltat brzine,pa se izvlacio na foru TOO nevalja ja neznam sporo kretat ja samo znam brzoo  :jerk:

KEEWAY:

--- Citat: jura_sr - 03 Svibanj, 2012, 21:30:32 ---Frend se non stop hvali kako ima dvotaknog suzukia iz 1890 ima 90 konja a 250 cm3
kako on to vozi ko manijak ovo ono dize ga na zadnji kad prebacuje,dali smo mu da vozi rs 125 nit je znao krenut ni saltat brzine,pa se izvlacio na foru TOO nevalja ja neznam sporo kretat ja samo znam brzoo  :jerk:

--- Kraj citata ---

hahahah  :toothy12:

vanjavk:
Od kad vozim na 2 kotaca svasta sam se nasluso i pitanja svakakih i spika najvise od organa reda kad pocmu pametovat a nemaju pojma o necem...Zaustavi mene plavac i kao prometnu vozacku,aj dam ja sve valja ovaj gleda kao jesam pio sta ono tocno se vidi da me ima namjeru ogulit,al posto nije naso nista van propisa da me kazni, kao sve ok mos ic,ja upalim skuter Gileru runnera ono klasika ljevo - desno, kratko - dugo svjetlo.Kad je on to snimio uzmaho se kao stani stani,ja opet ugasim kao e ne radi ti jedno svjetlo ti znas da mos popit kaznu jbt dok sam ja njemu objasnio onakom plavom,ovaj zvao kolegu mislio da ga sprdam i tak te seme...Il ono zaustavi me lik ja vozio kineza ono nacickan led diodama ko betlehem svjetli a ja pijan ko zver,ovaj jedan murijak prica samnom radi alkotest,a drugi se divi led diodama jos com e kak dobro izgleda...  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju