Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (17/182) > >>

Tomma:
Prosle godine kupio frend runnera i kaze nesto da ga zajebava volan i mi svi onak mrtvi ozbiljni pravimo se mutavi i kazemo mu odi na servis otiso ti je magnetski saraf i kaze on ocu....i prodje negdje 2-3 mjeseca i ja ga pitam jesi bio na servisu i jesi reko za magnetski saraf kaze on da,i rekli mu da ode doma :laughing3: :laughing3: :toothy12: :toothy12:

Bokygs:
Ima jedan lik kupio baotiana još prije godinu dana.
Pitam ja njega koliko mu ide skuter.
Lik kaže:"Pa ide oko 75 po ravnome,a nizbrdo nekada uhvati 60-65 kmh s punim gasom i kad sam samo ja na njemu"
I ja njemu pa kako može ići 75 po ravnome,a 60-65 nizbrdo on veli kad je s njim dobio serijski rezonanti AKRAPOVIČ pa zato! :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

Lik je budala,nezna što priča.

Te ja njemu kažem kako pali skuter,on kaže da pali odlično.Ja njemu dal iz prve na elektronsko ili..?,on ma ne nego iz negdje 5-6 puta na kurblu :toothy9:

Bokygs:
Ivan says:
sto je stunta?
Bokygs says:
lol
Bokygs says:
kako to neznaš pokopaj se   
Ivan says:
aha ok
Bokygs says:
aj reci što je stunt?
You have just sent a nudge.
Ivan says:
kad si umoran
Ivan says:
briga me
Bokygs says:
ajmeee kako si glup moj bože cccc

lol :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

Kako ima glupe djece ccc :toothy12: :uff: :uff: :uff:

mido_sarajevo:
da i ja ispricam da se malo nasmijete.

samnom radi jedan prijatelj koji se stvarno lose razumije u kompijutere,i ja tako njega ucim u vezi ti stvari,kako text oznaciti,isprintati i slicno...i ja jucer gledam kad on ode sam za komp da to sam uradi,ja gledam ono sa strane,reko j#bote covjek skontao...kuca ti on radi,gledam ja,kad me zove,sta je reko bilo,kaze "kako se ono brise text,kojom tipkom i kako idu velika slova" heheh ali mi bar prizna,jbg kaze tako ti je kad covjek ne radi na kompu hehe

STunrider:
Jbt, ovaj zac stvarno nije normalan:::  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju