Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
replcnt:
ccc, pita mene mama,koji ti motor imaš, ja kažen mama gilera runner,kaže ona, di piše žilera, ja kažen mama nema naljepnica piše u prometnoj, a ona će
ma nevalja to ništa, to je neki kineski, to mora pisat na njemu žilera. još me pođe ubjeđivat, ja se pokido od smijeha! :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
MaLi_OdvALjivAc:
meni kad je neko sjebao tablicu, kazem staroj, a ona ce, pa imas prednju :laughing9: :laughing9: :laughing9:
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 28 Studeni, 2007, 23:00:21 ---ccc, pita mene mama,koji ti motor imaš, ja kažen mama gilera runner,kaže ona, di piše žilera, ja kažen mama nema naljepnica piše u prometnoj, a ona će
ma nevalja to ništa, to je neki kineski, to mora pisat na njemu žilera. još me pođe ubjeđivat, ja se pokido od smijeha! :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
lol i mama te sprda
de kupi si rox
:toothy11: :toothy11:
replcnt:
--- Citat: igor.sb - 29 Studeni, 2007, 01:46:10 ---
--- Citat: replcnt - 28 Studeni, 2007, 23:00:21 ---ccc, pita mene mama,koji ti motor imaš, ja kažen mama gilera runner,kaže ona, di piše žilera, ja kažen mama nema naljepnica piše u prometnoj, a ona će
--- Kraj citata ---
lol i mama te sprda
de kupi si rox
:toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
ccc, baš bi me zanimalo šta bi tvoja mama tebi rekla da ima 62 godine :happy8:
Doomsday:
E dico moja, kad san ja bija mulac, zaradia san lovu za Vespu, a stara mi je rekla 'Vespa u kuću, ti iz kuće'... I nije se zajebavala... A kako ja i dan danas mrzin prat, peglat, kuvat itd. (pa jesan li se oženija ili nisan :zubo: ) izabra san udobnost prije gušta... 'ebiga, danas van je pun kua lakše... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju