Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (130/182) > >>

wonderkid:

--- Citat: robert - 11 Srpanj, 2011, 18:53:37 ---ovaj boldani dio tvoje izjave spada u totalne bisere! :icon_thumright: :laughing11:

ja mu dao bann na 48 sati a eladio produžio na 15 dana.
i sad mi reci gdje se ti vidiš u toj cjeloj priči?   :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
kako nevidis povezanost,ja bio sitna riba u toj prici ali ih je bilo min 5 kao ja sto smo ga cijelo vrijeme podbadali i zivce mu dizali zbog kojih je on poceo da vrijeda konstantno a ti si ga zbog toga prvi rjesio na 2 dana pa je eladio smao produzio boravak na 15dana i di ti tu vidis biser?

odo ga malo sad na taj forum prcat ;D

robert:

--- Citat: wonderkid - 11 Srpanj, 2011, 18:56:45 ---kako nevidis povezanost,ja bio sitna riba u toj prici ali ih je bilo min 5 kao ja sto smo ga cijelo vrijeme podbadali i zivce mu dizali zbog kojih je on poceo da vrijeda konstantno a ti si ga zbog toga prvi rjesio na 2 dana pa je eladio smao produzio boravak na 15dana i di ti tu vidis biser?

odo ga malo sad na taj forum prcat ;D

--- Kraj citata ---
budi sretan da nisam dijelio kolektivni godišnji jer onda bi tek bilo veselje

igor.sb:
na sta je ovaj forum spao :omfg:

wonderkid:

--- Citat: robert - 11 Srpanj, 2011, 18:59:03 --- budi sretan da nisam dijelio kolektivni godišnji jer onda bi tek bilo veselje

--- Kraj citata ---
kaj se mene tice trebao si sigurno podjeliti barem petorici godisnji odmor ukljucujuci i mene,previse je podignuta tolerancija na ovom forumu i u zadnje vrijeme si omeksao,mozda zbog ove vrucine vani?

--- Citat: igor.sb - 11 Srpanj, 2011, 19:01:02 ---na sta je ovaj forum spao :omfg:

--- Kraj citata ---
i mi tebe volimo

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 11 Srpanj, 2011, 19:01:02 ---na sta je ovaj forum spao :omfg:

--- Kraj citata ---
SS?
Jerome Le banner  ???

wonderdijete ga je jedino prcalo, mi smo mu se smijali jer nema pojma a pametuje  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju