Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
Drnda:
na tomos penti onoj od 4 ks sam pri rastavljanju skuzio da je bolcna koja drzi klip se podrobila u komade, tj pola je falilo, ono sto je ostalo od nje je jedva drzalo sve na okupu, najjaci detalj je sto nije ni cyl ni klip ostecen.. na neku foru sve je kroz ispuh izletilo van, stvarno mi nije jasno kako je to moguce uopce, ali eto...
rastavili smo je jer je covjek rekao da mu jako zvoni, da misli da su mu lezaji prozujali...
ti tomosi me mogu svakim danom iznenaditi :toothy12: :toothy12:
pixa.93:
dans sam čuo u parku s susjedne klupe takav biser da je to nenomalno.gle onog na ksuteru kak dobor salta brzine nit pusta gas nit se cuje da salta...to je sigurno profesionalac..i to ne od djece neg od nekog starijeg :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
nrg extreme:
--- Citat: pixa.93 - 07 Srpanj, 2011, 00:32:45 ---dans sam čuo u parku s susjedne klupe takav biser da je to nenomalno.gle onog na ksuteru kak dobor salta brzine nit pusta gas nit se cuje da salta...to je sigurno profesionalac..i to ne od djece neg od nekog starijeg :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Nakon 32 stranice lupetanja gluposti(nimalo smješnih)
konačno sam se i nasmijo u biserima. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
robert:
kako je mirno bez benjamina :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
BoLT3K:
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2011, 18:15:21 ---kako je mirno bez benjamina :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Reci im crnokošuljašu. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju