Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (122/182) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Srpanj, 2011, 00:42:45 ---jbg kad piaggio nije kvalitetom dorastao chinarelliju  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
pod 1 kod mene nije chinarelli izmijenjeno je sve,pod 2 nisam rekaoda je krs ali jeste krs ako neide nizbrdo vise od 90 ili koliko vec.
a okk dns sam prolazio kroz nustar i nema nigdje nizbrda samo suncokretu otidji na ono nizbrdo kad krenes prema osijeku imass velikooooo nizbrdo i punooo pravca zeh tu se zaleti koliko moze pa vidi oceli biti preko 100

ziloryder:
Ti srca u benje, same neke brzine.... moj kad bi uvatia 90 raspa bi se nizbrdo...ali u tebe je sve izmjenjeno pa moze :toothy9:

robert:

--- Citat: benjamin_hawk - 04 Srpanj, 2011, 00:02:05 ---da vis a ti si glup da skontas da je pisalo nizbrdo ali okk za tvoj iq je to okk

--- Kraj citata ---
care, tek si 3-4 mjeseca na forumu i već te pola foruma nemože smislit!
upozorio sam te jedan put da se kaniš izjava poput ovog podebljanog!
imaš 48 sati vremena da malo razmisliš o tvom ponašanju!  :crvenikarton:

luna500rr:

--- Citat: benjamin_hawk - 04 Srpanj, 2011, 00:56:38 ---pod 1 kod mene nije chinarelli izmijenjeno je sve,pod 2 nisam rekaoda je krs ali jeste krs ako neide nizbrdo vise od 90 ili koliko vec.
a okk dns sam prolazio kroz nustar i nema nigdje nizbrda samo suncokretu otidji na ono nizbrdo kad krenes prema osijeku imass velikooooo nizbrdo i punooo pravca zeh tu se zaleti koliko moze pa vidi oceli biti preko 100

--- Kraj citata ---

pod 1 cistokrvni chinarelli, izmjenio si auspuh i rolice, prosipas neke price da si turpija nesto prominio 3 kita, a sigurno nisi taka termogrupu
pod 2 brzina nizbrdo ovisi o prjenosu, areodinamici i dal je blokirana struja, tvoj skut ni niz najvecu nizbrdicu NEMOZE preko 90 po gps-u, dok npr drndin piaggio ac dok je bio moga je po pravcu toliko bez beda...

robert:

--- Citat: luna500rr - 04 Srpanj, 2011, 01:40:40 ---pod 1 cistokrvni chinarelli, izmjenio si auspuh i rolice, prosipas neke price da si turpija nesto prominio 3 kita, a sigurno nisi taka termogrupu
pod 2 brzina nizbrdo ovisi o prjenosu, areodinamici i dal je blokirana struja, tvoj skut ni niz najvecu nizbrdicu NEMOZE preko 90 po gps-u, dok npr drndin piaggio ac dok je bio moga je po pravcu toliko bez beda...

--- Kraj citata ---
čekat ćeš 2 dana na odgovor :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju