Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (116/182) > >>

wonderkid:
frend mi rekao nedavno da je najvisa zica na dalekovodu najjaca ;D i da jefnofazna uticnica ima 1 rupu ;D

Nix666:
nema veze s motorima, ali u petak čekam ja bus i dođe neki lik i brije o kompovima, kako je on išao na tečaj, ovo ono, sim tam...lik ima skoro 50 ak ne i više  :toothy3:
i brije on kak su imali nekog hakera na tečaju koji nije znal provaliti u stranicu od neke općine, pa mu je on prepo ručio alcohol 120%
pitam ja njega kak se to probija s alcoholom, a on veli da to samo instaliraš i to probija sve...veli on da nema još toga kaj alcohol nije razbil...a ja pucam u sebi  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

benjamin_hawk:

--- Citat: Nix666 - 05 Lipanj, 2011, 19:47:26 ---nema veze s motorima, ali u petak čekam ja bus i dođe neki lik i brije o kompovima, kako je on išao na tečaj, ovo ono, sim tam...lik ima skoro 50 ak ne i više  :toothy3:
i brije on kak su imali nekog hakera na tečaju koji nije znal provaliti u stranicu od neke općine, pa mu je on prepo ručio alcohol 120%
pitam ja njega kak se to probija s alcoholom, a on veli da to samo instaliraš i to probija sve...veli on da nema još toga kaj alcohol nije razbil...a ja pucam u sebi  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
akd smo kod tog alkohola jedan pametni je meni nekad rekao ovim rijecima.eh kupio sam sebi cd acohola 120 ja reko i e pa vidis u njemu ti ima sastojak alkohola u sebi i on ti cisti koppjuter od virusa :notworthy:

maki 225:

--- Citat: benjamin_hawk - 05 Lipanj, 2011, 17:10:34 ---POTPISUJE!!! ono naaa
sve nesto pametuje svima nes spusta a nea pojma o svom zivotu spusti se malo na zemlju druze

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Drago mi je da si na mojoj strani,jer taj decko stvarno nema drugog posla.

skipper_2t:
davno moj otac,stric i prijatelji se radili neki motor,taj motor nije ima kompresije,i poslali su jednog lika na pumpu sa kanton od 20l da ulije kompresije,on otisa na pumpu da ulije i vratia se prazne kante,i govori njima da mu je covik na pumpi reka da ne toce u kante od 20l ahhaha,a ovoga susjeda su u autokući kovačić poslali pa dva metra iskre,i on budala otiša aahh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju