Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (105/182) > >>

replcnt:

--- Citat: CoK - 10 Ožujak, 2011, 21:50:22 ---Biser...jedan od :D

--- Citat: CoK - 07 Ožujak, 2011, 23:20:59 --- epic FAIL!

--- Kraj citata ---

:toothy12:
--- Kraj citata ---

CoK:

--- Citat: BilyPiton - 10 Ožujak, 2011, 22:54:51 ---mozda je ivan dobio popust a ovo je puna cijena  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
A HA! Tako je! Bravo billy

di ste sad?! kajeee!? vis da se nisam zaj#bo  :hmh:

RaspaNRG:
ja imam prijatelja koji je meni prodao spiku da je on vozio neku Kawu od bratica, isao preko 2 glave od Brsadina do Vukovara(neki znaju di je neki ne, ugl mala ravnica sa zavojem blagim) i to bez kacige... policija zamahnila "lizalicom" i on im se u mjestu ukopao, i za to je dobio milju kuna kazne  :laughing7:
druga izjava, ide on mene uciti kako se saltaju brzine na toj Kawi... dolje su nozne papucice, lijevo i desno.
na lijevoj se dize prva i druga brzina
treca i cetvrta se saltaju na desnoj papuciti saltaju isto gore
a peta i sesta su OPET na lijevoj papucici saltaju prema gore  :toothy9: :toothy9:
pitam ja onako "zacudjeno" a di ti je kvacilo  ??? kaze on lijevom rukom ga stisne...
onda ja pitam za kocnice, kaze to je na desnoj strani  :toothy10:
treca i posljednja njegova izjava je bila da je na Neosu probusio crijevo za gorivo koje vodi do karba i skuter mu je dobio 15-20km/h na krajnjoj  :angry9:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
jos se i dan danas smijem kad se sjetim toga  :frajer:

Jump33r:

--- Citat: RaspaNRG - 11 Ožujak, 2011, 12:53:52 ---pitam ja onako "zacudjeno" a di ti je kvacilo  ??? kaze on lijevom rukom ga stisne...
onda ja pitam za kocnice, kaze to je na desnoj strani  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Pa nego di bi tribalo bit?...

Bokygs:
Ovdje je dan lik (koji je malo bolestan) izjavio da njegov neos ide doslovno 200 s mjesta,i ovi ga pitali kako to..on kaze da na satu pise 0 kad stoji i cim dade gas odmah pise 200,a decko ima 17g i ozbiljno uvjerava sve da je to istina i da ne laze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju