Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
ziloryder:
--- Citat: stylingmaniac - 25 Siječanj, 2011, 00:16:26 ---ma znam da ima 15000 nekih modela qinqui, italscot, silverstone, pevec, k**ra* palac, ali nznm jeli ima ikakve razlike u njima, ipak nisam imao batinu niti znam, ali meni je ovo bilo smješno kad je lik rekao kao baš original nije neka kineska kopija, a i sam original je kineske proizvodnje :toothy3:
--- Kraj citata ---
Je ima razlika zato svi se rugaju baotianu jer su vozili te silverstone koji su spori samo tako,,silverstone,italscoot to se razlikuje u jako malo sitnica ali vaznih,,a isto tako istina je da ima orginal baotian kao sta je i u mene..!!
luna500rr:
--- Citat: ziloryder - 14 Veljača, 2011, 00:19:06 ---Je ima razlika zato svi se rugaju baotianu jer su vozili te silverstone koji su spori samo tako,,silverstone,italscoot to se razlikuje u jako malo sitnica ali vaznih,,a isto tako istina je da ima orginal baotian kao sta je i u mene..!!
--- Kraj citata ---
Ako cemo pravo, onaj mali silverstone poteze najbolje od ostalih 4t 50 kineza, zeza ga kratak prjenos samo i zato ide 60-65 max :toothy11:
Sto se velikog tice njega zeza struja ito ozbiljno, pokusaj mu istekat regler paces vidit veselja :toothy12:
ziloryder:
--- Citat: luna500rr - 14 Veljača, 2011, 09:21:31 ---Ako cemo pravo, onaj mali silverstone poteze najbolje od ostalih 4t 50 kineza, zeza ga kratak prjenos samo i zato ide 60-65 max :toothy11:
Sto se velikog tice njega zeza struja ito ozbiljno, pokusaj mu istekat regler paces vidit veselja :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja bas i ne mislim tako...al ajd nek ti bude...
BilyPiton:
onaj silverstone u pevecu i konzumu stanem se kraj njega i plaćem :dontknow: ima tolko tih kineza al cini mi se koda je taj iz peveca najupitnije kvalitete cak sam primjetio da ima nesto manje i uze kotače od mog
luna500rr:
Da, gore je kvalitete al vidi kako ide s tuningom od 150kn, promjenio rolice, stavio gljivu i probusio diznu na 0,9mm, 0-50 ide ko vivacity serijski :hello:
Malo stariji baotiani s 12 cola kotacem i oba diska idu isto ovako, ovi novi se mogu pokopat :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju