Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
ziloryder:
Meni prijatelj iz razreda pravi se pametan mi pokupovali motore i sad on kupi neki i kaze nece mi nesto da upali motor mozda mi se rama pokvarila...mi crkajemo od smjeha :toothy9: :toothy9: i kazem ja njemu pa mozda ti se zastopala kaze on e moze bit ma nista luđe nisam cuo :icon_thumright:
BilyPiton:
mora da su ga vukovi odgojli u šumi :laughing7:
STJELE:
nije za skutere, ali za aute, rođak mi tvrdi kako postoji remen za auto koji se sastoji od nanobota i što se više daje gasa taj se remen steže i tako povećava performanse motora i dobije se specifičan zvuk motora i kao ima video na youtube-u gdje je prikazan taj remen, na kraju se ispostavilo da su u auto ubacili samo kompresor, a remen od nanobota se ispostavio kao obični remen koji pokreće kompresor, ali u njegovim očima još uvijek postoji remen od nanobota :toothy3:
skipper_2t:
--- Citat: ziloryder - 11 Siječanj, 2011, 20:45:35 ---Meni prijatelj iz razreda pravi se pametan mi pokupovali motore i sad on kupi neki i kaze nece mi nesto da upali motor mozda mi se rama pokvarila...mi crkajemo od smjeha :toothy9: :toothy9: i kazem ja njemu pa mozda ti se zastopala kaze on e moze bit ma nista luđe nisam cuo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel se taj slucajno zove zoki?
PROOF:
ili sinisa?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju