Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
luna500rr:
Ovu nemogu dešifrirat ???
--- Citat: www.ubizec.com - 06 Prosinac, 2010, 17:28:23 ---čavao zablokira zvono i kuplung i čim je kuplung povezan sa zvonom sa kotača se prenosi sila preko zvona na kuplung i sa kuplunga preko (sekundara) na primar motora
isti princip ko i kad motor prebacis u brzinu i pustis kuplung i guras ga
--- Kraj citata ---
Misak:
ma taj ubica gluposti same prica! a tu ga je smoto toliko da to nema veze s nicime...
BilyPiton:
--- Citat: luna500rr - 07 Prosinac, 2010, 22:02:11 ---Ovu nemogu dešifrirat ???
--- Kraj citata ---
onda neznas citat i najveci kreten bi to razumio čavao povezuje zvono i kuplung i ak to ne kuzis onda si pogledaj na luni kak to funkcionira-zasto nisi boldao od početka rečenicu?mozda bi i skuzio o cem se radi al dobro, a ti misak no coment tolko tog znas da na forumu nisam vidio niti ejdno tvoje misljenje i onda kad treba srat po nekome se javljas :angry7:
previse tu na forumu ima primitivaca iz okolnih selundra koj neznaju niti citat jedno znaju da im se skuter zove gilera runner
mhr-team:
--- Citat: www.ubizec.com - 08 Prosinac, 2010, 01:42:19 ---onda neznas citat i najveci kreten bi to razumio čavao povezuje zvono i kuplung i ak to ne kuzis onda si pogledaj na luni kak to funkcionira a ti misak no coment
--- Kraj citata ---
a otkud čavao u kvačilu/zvonu ??? ;D
BilyPiton:
ma to sam ja komentirao onaj video iz teme "hahahhahha" di ekipa stavlja čavao u zvono onda se jadan član začudio kak se tako moze upalit skut pa sam ja napiso da čvao zablokira kuplung za zvono i onda kad ga gura moze zapalit i naravno naslo se par seljaka koji neznaju čitat :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju