Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (65/182) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: luna500rr - 09 Lipanj, 2010, 21:56:17 ---Nije to nista, danas sjedim s svojom ekipom i slusam lokalne tunere, pisam gace od smija, ugl evo neki bisera:
-Klip ima s dva do cetri prozora, a najbolji je s tri, jer motor najbolje vuce...
-Ako baotianu izvadis tri rolice ide dobro, al ako izvadis devet rolica s pol gasa na zadnji...
-Batina nepali na bocnoj nogari jer je nagnut...
-Leo vince daje dva konja, malossi auspuh daje pet konja, a bez auspuha dobije deset konja samo niko nevozi jer nezna nastelat...
-Probusis diznu tomos odma bolje ide, izvadis diznu do 50 nemos dat puni jer propinje :notworthy:

--- Kraj citata ---

pa s kakvim "tunerima" ti to sjedis? imaju vise od 5 godina? i znaju razliku izmedju bicikla i skutera?

Kemo_nrg:
1: neki dan u skoli kaze ovaj jedan da je na nrg-a purjet 49ccm stavio klip od 125ccm i motor mu ide 150, i smije se meni da sam ja glup sto sam ulozio ovoliko na scooter a mogo sam samo staviti klip 125ccm i biti glavni,

2:  ima apriliu i kaze da je zamjeno samo variomat sportski stavio i nista drugo i da motor cupa ko bisan, kaze uzastranu gdje je iso 10 sad ide 40

3: na kawasakija 125ccm 2t krosser neki, urezo u klip jos 2 mjesta za karike tako da sad ima 4 karike i ide 205 km/h

wonderkid:
koji mrtvi debili

BilyPiton:
zadnja lektira u 4 razredu, frend nije bio zadnja 2 tjedna kad je profesor reko lektiru za 5.mj...dode on do nas u razred i pita nas par kao "kaj imamo za lektiru?" dodemo mi "Oralna vrata" (stvarno ime Koraljna vrata) veli on OK!... ja i jos 2 trebali nekaj kopirat u knjiznici mi skopiramo i dode on po knjigu a mi taman na vratima i pita on "jel imate Oralna vrata..." i to ono full glasno lomili smo se jedno 3 dana :laughing6:

sfreak:

--- Citat: www.ubizec.com - 26 Lipanj, 2010, 00:53:52 ---zadnja lektira u 4 razredu, frend nije bio zadnja 2 tjedna kad je profesor reko lektiru za 5.mj...dode on do nas u razred i pita nas par kao "kaj imamo za lektiru?" dodemo mi "Oralna vrata" (stvarno ime Koraljna vrata) veli on OK!... ja i jos 2 trebali nekaj kopirat u knjiznici mi skopiramo i dode on po knjigu a mi taman na vratima i pita on "jel imate Oralna vrata..." i to ono full glasno lomili smo se jedno 3 dana :laughing6:

--- Kraj citata ---

lijepo kolega...ali nema bas veze sa skuterima i motorima jer je to tema za takve izjave, ne opcenito  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju