Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
maarko007:
juce sam iso po 6 gumu dosad, uzmem novu bridgestoe gumu i spalim je do kraja za 1.56 sec, to mi je rekord, odlican je i jakoo kvalitetan, preporucio bi ga samo super vozacima jer ovo nije za sve ljude, ovaka zvijer je preopasna za nevozace, znaci baotian je bog svih skutera na svijetu, sanjim deres sve nakitane aerox-e aprilie itd, uglavnom moja preporuka, a za ove sto iaju sve serijsko, uzmete valjicice od 5.5 grama i motor vam ide do 15 km/h brze, nisam ni ja mogo vjerovati al istina je, tako da baotian forever
wahahahahhahahahaha,nemogu doci k sebi xDDDDDDD
PROOF:
razgovaramo ja i jedan lik koji se "razumije" u skutere i on meni objasnjava sto znaci na yasuni spuhovima ove oznake R,C16,C20,C21,C30 i kaze on meni da to znaci koji karb moras imat za taj spuh... reko ok,a sta znaci onda R koja je to velicina..i lik meni kaze to su ti posebni REZONANTNI karbovi ali su jako jako jako skupi jer nemaju "zlatne" dizne nego srebrne.... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
maarko007:
sta majka rodi,traktor nemere
Kemo_nrg:
"Eto ga došlo vrijeme da uzimam skuter .
Eh sad posto sam kontao da uzmem SpeedFight 2 , to je palo u vodu.
Razlog vodeno hladjenje.
- Sipaj vodu , radi ovo .
Eh sad zelim da cujem kakav SKUTER mogu uzet do 1100 , 1200 KM.
Znaci da ima : 50 kubika.
Zelim sve detalje o tom motoru. (Specifikacije)
Izvolitee !"
PanTheR_oo7:
--- Citat: Kemo_nrg - 18 Travanj, 2010, 13:22:23 ---"Eto ga došlo vrijeme da uzimam skuter .
Eh sad posto sam kontao da uzmem SpeedFight 2 , to je palo u vodu.
Razlog vodeno hladjenje.
- Sipaj vodu , radi ovo .
Eh sad zelim da cujem kakav SKUTER mogu uzet do 1100 , 1200 KM.
Znaci da ima : 50 kubika.
Zelim sve detalje o tom motoru. (Specifikacije)
Izvolitee !"
--- Kraj citata ---
hhahahahah KRAAAAALJ hahhahhahah
podsjeti me na mog prijatelja kad mu je propisala vodena, svi stajemo na benzinsku sipamo gorivo, a samo on dosipa vodu u skuter i u kanister za ponjeti :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju