Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (58/182) > >>

PROOF:
LOL........

cvajko:

--- Citat: Napier - 27 Srpanj, 2006, 09:40:56 ---Frend i ja bili na cugi , on vozi Cpi popcorn a ja novu Sr i meni ispod sica naljka Greddy Turbo Systems , i kad smo odlazili dođe tip do nas i pita koja je razlika između ova dva skutera osim što je ovaj bijeli turbo a onaj plavi nije turbo  :laughing6:

--- Kraj citata ---
haahahahahahha

wonderkid:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30628754&id=1349715799

procitajte komentare ispod slike mog prijatelja tunera  ;D ;D

R@kija:
daj kaj jebes amršica...bas je danas bil kod mene...f12 ide fakat supeer....

a kaj sam ja danas cul...tolko me dečes nahranil da za gablec opce nisam bil gladan...

ima runner vx125 2007...cgan mali...i veli 1700e dal za body kit,rolice nove normalno one sportske,nis drugo...

i sad pita on mene nes za moj i pitam ja njega kolko ti runner ide...veli on 170 hahahaha ja umirem bookte...veli on ma znam smjesno je...zezo sam se,ide 190 i onda sam skoro u grabu opal pod auto isus majku mali igra u dinamu,najaci u zagrebu kick boxer ovo ono aaaaaaaaaaahahahaha

kakav kralj

wonderkid:
hebo mamu svoju pa bio neki dan u vrapcu kod lenarda ako ga znas,ima nekakvu radionicu ili lakirnicu auta,kaj ja znam,ma ludi marsic je zmotan,zna ga israt do bola,koji je to bio smeh kad mi je rekao da se tt vrti na 12000 rpma,pa di si ti mex u rakitju doma da dodem na pivu koju ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju