Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
sfreak:
--- Citat: giannelli - 11 Studeni, 2009, 21:48:42 ---nis novo, kad sam na praksi bio, tamo su naucnike slali po litre kompresije, jednom doso sin od direktora i ovaj starij majstor ga poslo u skladiste da donese vaginalnog soka. :laughing7:
--- Kraj citata ---
jednog decka kojeg znam su na praksi bili poslali po svjecice za golfa dizela...on s evrati i kao nema za golfa dizela :toothy9:
sven_vx:
--- Citat: sfreak - 11 Studeni, 2009, 21:56:50 ---jednog decka kojeg znam su na praksi bili poslali po svjecice za golfa dizela...on s evrati i kao nema za golfa dizela :toothy9:
--- Kraj citata ---
jos se cudi :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
R@kija:
ko i mi frendu iz razreda..biber najveci tuner u svijetu..lacna delta 700 konja 1.6 to je on slago zivi u svojim snovima decko...zapuco se sa kockom kabrio niz sljeme sa 200 i zabio u stup izletio van kroz sajbu..samo kazič osto i drugi dan dojde u skolu hahahhaha kakav kralj...
velimo mi njemu biber..kaj mislis kakve svjecice idu u 206 hdi-a haahhaha
sven_vx:
--- Citat: rakitje00 - 11 Studeni, 2009, 22:27:21 ---ko i mi frendu iz razreda..biber najveci tuner u svijetu..lacna delta 700 konja 1.6 to je on slago zivi u svojim snovima decko...zapuco se sa kockom kabrio niz sljeme sa 200 i zabio u stup izletio van kroz sajbu..samo kazič osto i drugi dan dojde u skolu hahahhaha kakav kralj...
velimo mi njemu biber..kaj mislis kakve svjecice idu u 206 hdi-a haahhaha
--- Kraj citata ---
1.6 700ks... :icon_biggrin:
wonderkid:
--- Citat: sven_vx - 11 Studeni, 2009, 22:30:18 ---1.6 700ks... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:
rekli mi frendu da ide u ducan po kilu štroma i otide frajer i vrati se sa recenicom "#ebem vam mamu"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju