Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (44/182) > >>

grbi128:
ovi baotiani jao jao hahahahahahahahahhahahah  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

White:
Meni je jedan tu iz susjednog sela dobio skuter.Sad on se oce utrkivat protiv mog roksa....I govorim mu nema teoretske sanse,ali on i dalje njegov je brzi ovo ono....I tako mi bacimo race i on spusi naravno i dam ja skuter kolegi da se voza...tek ja i jos jedan sa tim malim pricamo tako o skuterima i vice on"Jao ja imo kit 50cc malossijev i auspuh tt i lakse rolice i iso 120!!!! :laughing6: :notworthy:....Tak ja mu dodjem i kazem daj nemoj mi tu srat kad nemas pojma sta je karburator da bi nakon tjedan dana ja skutom u vk i vidim specijalca voza se i vice mi da usporim.Ja na kocnicu i dodjem do njega i zali se on....Jao skuter neide,ja stavio lakse rolice i malossijev filter ali neide preko 70 (kao iso je vise :laughing6:) Da bi nakraju vidio da je stavio gljivu neku zicanu seriski karb i diznu oko 60..... :notworthy: to treba snimat kako lik sere :glasses9:

stay tuned :glasses9:

CoK:
neee frajeru,neeeee  :toothy9:
Nemojte me mrzit ali i ovi pokusaji da se napise nesto smijesno nekad nisu uspjesni..bar ne dok ih citam,znam da je to drugacije kad se desi zapravo al ....  :binkybaby:

luna500rr:
Nista jace nego kad se likovi hvale, ko jedan seljo: stavio klip 60kubika, i auspuh trkaći koji mu daje još 15 kubika  :drunken_smilie:
Ili onaj, kao lik ima mc2 98 god 22000km i kaze nisam mjenjo rolice, sada ide 85, da ih promjenim iso bi 120, al necu strah me toliko brzo voziti :toothy12:

x-plorer:
evo jedna mala zgoda

dosla meni prednja felga i sad ju ja gledam i tu bio mali rodjak i dodje on do mene i kaze sta je to a ja mu objasnim da je to prednja felga od skutera a kaze on u j#bote tolika nije ni u kawasakia inace felga je 13-ska heheh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju