Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (5/182) > >>

r.e.!:

--- Citat: enigma - 31 Srpanj, 2006, 14:35:16 ---a šta ćeš ljudi su najpametniji....ja svaki dan svašta na poslu čujem....javim vam kad se sjetim najzanimljivijih bisera :happy8:

--- Kraj citata ---

Samo daj. DAVAJ!DAVAJ! :laughing7: :laughing9: :toothy10:

filiplatinovicz:
joooj, kad bih vam ja počeo sipat bisere pronadjene tijekom redakture, gdje bi mi nio kraj???

Waynder:

--- Citat: r.e.! - 31 Srpanj, 2006, 14:34:09 ---
On složi važno-znalačku facu i kaže - Ma znam, ne pitam te to nego koja je to marka :violent1:

--- Kraj citata ---

pa model vespa marka piaggio

filiplatinovicz:
e kua! nije tako...
vespa je i model i marka. piaggio je i model i marka i grupacija. u tom smislu, vespa je marka unutar grupacije piaggio!

enigma:
neki dan mi uđe čovjek u trgovinu i pun sebe kaže ja hoću kućno kino...da kako se on razumije i počne mi pričat kako ima pojačalo yamaha ,vrhunske zvučnike itd...da je manijak za audio-video tehniku i kako sve zna....

ljubazno mu pokažem šta ima itd...kad on ko i vedra neba kaže šta je ovo? (jamo aktivni zvučnici opp.)

i sad mu ja kažem šta je..i on...a kako to svira....pitam kako to misli? a on jel se to uključuje u struju???  :dontknow:

:icon_scratch: eh šta reć....svašta... :laughing7:

ajd da je šutio i pitao...al on je vrhunski poznavatelj audio-video tehnike.... :toothy9:

ima i ljudi koji čitaju bug ,pcchip ili slično pa dodju i referiraju sve o najnovijoj grafičkoj kartici koja košta oko 4500 kn...da kako bi on to kupio,da ima zvjer od kompjutera i da se bavi sastavljanjem itd...

...ajd dobro kažem...pitam ga jel mu matična podržava pci-express, a on na to, a šta je to??? :icon_scratch:

:laughing7: :laughing7: eto toliko o biserima kod mene....i tako je svakodnevno, a nemoš se kupcu smijat u facu... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju