Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (39/182) > >>

kico:
frend kupio boatiana i i ga pitamo koliko ide kaze on 70 kad uhvatim vjetra moze 75/80   :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dhorvat:
Jedan frend od @malagutija f12 mi je tvrdio da je sa baotijanom 50ccm prešao 120 tisuća km u 3 godine. I to bez ikakve generalke  :headbang:

I onda je odustao od tog motora, prodao ga i kupio Lunu Caper  :toothy3:

Ja reko: "Dečko svaka ti čast, kladimo se u 150 kuna da nisi ni pola napravio od te kilometraže"

I kaže on meni da će probat nać sliku gdje je poslikao te kilometre. I niti sam ja vidio 150 kuna niti sliku  :toothy9:

Bruno1990:

--- Citat: Kemo_nrg - 24 Veljača, 2009, 21:19:12 ---sad ovo ljeto zaustavio me policajac a ja nemam polozeno nista, i uzo on pise prijavu i na spoileru mi slovima fino pise PIAGGIO i on cita na glas PEUGEOT i u zapisnik  napise PEUGEOT  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
znaci netrebas platiti kaznu hahah  :laughing3:

Kemo_nrg:

--- Citat: Bruno1990 - 30 Ožujak, 2009, 14:37:59 ---znaci netrebas platiti kaznu hahah  :laughing3:

--- Kraj citata ---

pa normalno da necu platiti,,nemoze me optuziti da sam vozio taj scooter kad nikako nepostoji,nikad nisam ni imao peugeota  :toothy9:

Bokygs:
Pitam ja svoga susjeda koliko njegovom Peugeotu 206 (75ks ima auto) treba od 0-100.
Lik kaže 6 sekundi,a ja njemu jel on normalan i on (misleći da je to previše) kaže 4 sekunde :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju