Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (37/182) > >>

NeoDJW:
-45% sve

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 06 Siječanj, 2009, 19:45:15 ---
--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2009, 16:13:28 ---Aj da ja onda jos malo zasolim ranu vlasnicima Racing modela... ;D

Kad vec ima istu mashinu, isti prijenos, ali i dodatak prijenosa u obliku lanca, onda je sasvim jasno da je raspoloziva snaga na zadnjem kotacu manja od Open verzije koja nema lanac

--- Kraj citata ---

nest je wajnder pricao da getriba nije ista kao kod klasicnog piaggia

:dontknow:

--- Kraj citata ---

Mozda nisu omjeri isti, ali broj dijelova je isti sve do lanca tako da su i gubici do tuda isti, a dalje Derbi jos gubi zbog lanca

STunrider:
tu se treba uvest iq prije reganja majke mi xD

gokiSP:
ovo je zivi smijeh...neko ide napisat kako je neko nesto provalio i onda sam isadne biser... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Damir 2T:

--- Citat: dino gp1 - 06 Siječanj, 2009, 19:47:16 ---
--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2009, 16:13:28 ---Aj da ja onda jos malo zasolim ranu vlasnicima Racing modela... ;D

Kad vec ima istu mashinu, isti prijenos, ali i dodatak prijenosa u obliku lanca, onda je sasvim jasno da je raspoloziva snaga na zadnjem kotacu manja od Open verzije koja nema lanac

--- Kraj citata ---

:headbang:

Puno je ljudi u zabludi sa onih 8.5 KS :laughing7:

--- Kraj citata ---

kojih osam i pol lol shvatio sam čim je blokada skinuta da je sve to sranje i napuhavanje
Derbi ima osam i pol konja isto kak i nekim ljudima idu seriale čak do 100 kmh a zna se desit ako stavi druge šarafe na auspuh i malossi naljepnicu da ide i debe lo preko 100  :toothy3:  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju