Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (33/182) > >>

PrO_NRG_mc2:
Pitam ja frenda kak se ponasa derby racing koj ima lancani prjenos jer mi je reko da ima derby racing verziju a ne open
-on: pa neznam ja jel ima lanac ili remen?
-ja: pa kaj ima variomat?
-on: valjda ima
-ja: pa jel to racing ili open verzija?
-on: racing
-ja: pa kaj neznas kaj je variomat?
-on: neznam ti ja te djelove ja ti znam samo tuning djelove

Hehehee ja se potrgo od smjeha a prije je imal gileru runner i onda ju je prodal da kupi ovo a taj derby mu je open verzina s variomatom
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy12:

gokiSP:

--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 04 Siječanj, 2009, 23:34:46 ---Pitam ja frenda kak se ponasa derby racing koj ima lancani prjenos jer mi je reko da ima derby racing verziju a ne open

Hehehee ja se potrgo od smjeha a prije je imal gileru runner i onda ju je prodal da kupi ovo a taj derby mu je open verzina s variomatom
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

sta oces rec da rcing verzija nema variomat???

Damir 2T:

--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 23:42:45 ---
--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 04 Siječanj, 2009, 23:34:46 ---Pitam ja frenda kak se ponasa derby racing koj ima lancani prjenos jer mi je reko da ima derby racing verziju a ne open

--- Kraj citata ---

sta oces rec da rcing verzija nema variomat???

--- Kraj citata ---

Naravno da nema,netreba mu kad ima lanac   :toothy3:  :toothy10:

Nikon:
ima i derbi s lancem variomat :)

sfreak:

--- Citat: Nikon - 05 Siječanj, 2009, 17:25:53 ---ima i derbi s lancem variomat :)

--- Kraj citata ---

kuzis sad ovo...citam i smijem se jer oba imaju variomat...sam sebe sjebao hahahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju