Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: dino_sk - 01 Listopad, 2008, 20:38:50 ---hehehe.......danas nas 3 frenda nes raspravljamo o tuningu i kaze meni jedan frend stavi si onaj multivariomat :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
loool pa tak je inace puno ime i prezime, kaj ne??
igor27:
šetam jedne subote sa frendom po buvljaku i pričamo ovo ono kad on ugleda neki stari akumulator od auta de kaže "vidi,na akumulatoru piše NRG taj tebi na runnera ne paše???
akumulator je bio 60 AMPERA ZA AUTO
inace nema pojma o motorima ali jbg ipak mi je frend i sasuo sam mu smijeh u facu.ahhaahhahah
Drnda:
--- Citat: igor27 - 11 Studeni, 2008, 21:34:10 ---šetam jedne subote sa frendom po buvljaku i pričamo ovo ono kad on ugleda neki stari akumulator od auta de kaže "vidi,na akumulatoru piše NRG taj tebi na runnera ne paše???
akumulator je bio 60 AMPERA ZA AUTO
inace nema pojma o motorima ali jbg ipak mi je frend i sasuo sam mu smijeh u facu.ahhaahhahah
--- Kraj citata ---
ma to je i tebi slabo..
zip2T:
Jednom me cura zamolila da joj stegnen "kvačilo" na baotianu, kaže da slabo vata kad koči...
(riješija san se tuke, nije mi više cura...:D)
I još jedna..
Velim frendu iz zafrkancije koji je tek dobija runnera...:Kad ćeš ga na kolo malo učit vozit?
On meni: Ne mogu ga dignit zato šta je Gileri sve naprid... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Drnda:
kaze lik slaba ti je ova turbina na skutu, ja bi stavio jacu, rekao im ja da to sto skut zvizdi da je to ugradjena turbina,a lik samo sjeo i upalio skut, i to mi rece :happy6: :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju