Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
Poggiali:
E najjače mi je kad zovem u trgovinu i pitam jel ima Sava MC 16 120/70 12 a biser pita za koji to skuter,pa kaj te boli k... stavil budem si je oko vrata :jerk:
Shiltac:
--- Citat: ucenik - 24 Srpanj, 2008, 20:48:45 ---ej bok, moze li mi ko reci pase li mi na cpi formulu r malossi gljiva, i di to tocno ide????
i jeli ugradnja komplicirana???
--- Kraj citata ---
filip-cpi:
KUPIO JA SKUTER I DAM STARI KRUG DO DUCANA HEEH VELI ONA DOBRO IDE STAVIM JA DRUGI DAN AUSPUH TEHNIGAS I IDE OPET ONA U DUCAN I NE VIDI AUSPUH HEHE I VELI ONA MENI E FILIP PA REKLA BI TI DA MOTOR NAKON DRUGOG DANA JACE VUCE I JAKO RONDA hehehe looooooooooool a jbg....objasnio joj hehe
Nikon:
--- Citat: filip-cpi - 28 Srpanj, 2008, 18:37:56 ---KUPIO JA SKUTER I DAM STARI KRUG DO DUCANA HEEH VELI ONA DOBRO IDE STAVIM JA DRUGI DAN AUSPUH TEHNIGAS I IDE OPET ONA U DUCAN I NE VIDI AUSPUH HEHE I VELI ONA MENI E FILIP PA REKLA BI TI DA MOTOR NAKON DRUGOG DANA JACE VUCE I JAKO RONDA hehehe looooooooooool a jbg....objasnio joj hehe
--- Kraj citata ---
ti si malo veci biser od nje
Drnda:
--- Citat: Nikon - 29 Srpanj, 2008, 12:32:39 ---
--- Citat: filip-cpi - 28 Srpanj, 2008, 18:37:56 ---KUPIO JA SKUTER I DAM STARI KRUG DO DUCANA HEEH VELI ONA DOBRO IDE STAVIM JA DRUGI DAN AUSPUH TEHNIGAS I IDE OPET ONA U DUCAN I NE VIDI AUSPUH HEHE I VELI ONA MENI E FILIP PA REKLA BI TI DA MOTOR NAKON DRUGOG DANA JACE VUCE I JAKO RONDA hehehe looooooooooool a jbg....objasnio joj hehe
--- Kraj citata ---
ti si malo veci biser od nje
--- Kraj citata ---
pa gdje si ti sve ovo vrijeme bio???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju