Tehnički kutak > Tuning skutera
Variator J.COSTA ko ce prvi da kupi..
Marekvz1:
--- Citat: grunner - 14 Kolovoz, 2009, 12:43:54 ---Bas bi volio viditi da li je velika razlika izmedju ovoga i onih stndardnih...mislim da je sve to marketinski trik, da ljudi pomisle kako je to nesto novo i prejako, mozda se i varam.
--- Kraj citata ---
taj vario jedino izvadi iz mašine max. okretaje,iliti ubije lagano mašinu,a nije tak rasprostranjen kod nas,teško je rolice nabavit.
S.F. sf2:
--- Citat: Marekvz1 - 14 Kolovoz, 2009, 18:53:30 ---taj vario jedino izvadi iz mašine max. okretaje,iliti ubije lagano mašinu,a nije tak rasprostranjen kod nas,teško je rolice nabavit.
--- Kraj citata ---
ubija ko ronhill,malo pomalo svaki sat :laughing9: btw. meni se cini da taj sistem s tim pimpekima nije dugotrajan,onaj sistem s polugama od dopplera je ak nista onda dugotrajniji
Marekvz1:
ukratko,stavili su likovi u jedan nexus 500 j.costa variomat,a u drugi nexus 500 malosijev multivar i skuteri su isto išli čak je i max nrzina bila ista.
grunner:
--- Citat: Marekvz1 - 14 Kolovoz, 2009, 19:31:30 ---ukratko,stavili su likovi u jedan nexus 500 j.costa variomat,a u drugi nexus 500 malosijev multivar i skuteri su isto išli čak je i max nrzina bila ista.
--- Kraj citata ---
e bas sam to i pretpostavljao.
Iwo SR Tuono:
Multivar MVJ :notworthy: :notworthy:
a i SpeedControl od polinija, sve ostalo su wannabeji :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju