Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć puknuće
Cobra:
Neznam di stavit ovu temu al ajd.E ovako decki montirao ja novi Leo Vince TT i pri ugradanji pukne mi jedan seraf kako bi drugacije rekao koji je zavaren za blok motora znaci di se spaja auspuh i motor.Pukao je na pola drugi je zaserafljen i auspuh je cvrst.Al problem je kad upalim motor ima dihta izmadju spuha i bloka pa pusta zrak tj cuje se ko ludo.Sad kako to rjesiti dal zavarit taj seraf sto je nemoguce ili uzet neki silokon pa proci oko spuha i bloka da se ne cuje toliko aj pomoc vi ste maheri :icon_thumright:
gokiSP:
nikakve kemije sa silikonom i diht masom nece pomoc bar ne duze od par km..jedino rijesenje je izvadit stari puknuti saraf i stavit novi
Cobra:
Da goki al ja ti nemam standardni seraf koji ulazi u blok koji se zavidava nego ovaj je fiksiran za blok a na njega ide matica preko koje dotegnes auspuh
gokiSP:
znam ja sta ti imas..to nije zavareno nego je zasarafano u blok i to se mjenja bez problema..
Cobra:
Ince se radi o Kymcu super 8 meni to izgleda kao zavareno al ajd poslusat cu tebe,daj mi reci kako se to skida i koliki seraf ide cca ako znas :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju