Tehnički kutak > Tuning skutera
runner sp 50 problem sa paljenjem
zokizo:
evo uradi sam radapciger http://www.svijetskutera.com/index.php?f=44&a=241
zokizo:
skino namotaje i to izgleda ko novo nema nigdje ostecenja i zice su sve uredu,e sad slicne probleme sam imao kad mi je cdi/bobina crkla samo sto kad bi tad upalio motor je radio a sad kad upali i pustim gas se gasi, dal je netko imao slicne probleme,nemam od koga posudit bobinu a niti nisam pri lovi da uzimam napamet
stage_6:
ne mora znacit da je do karburatora ja sam imao situaciju 5 karburatora sam mjenjao jer sam nasao kvar na orginalnom bila rupica na gumici koja pravi vakuum i sve sam ih promjenio svih 5 i nista stavim malo ljepila i opet motor radi normalno sa istim karburatorom ..posle kasnije sam skinuo stublinu sve je bilo osteceno crte po klipu i stublini karika pukla i tako to .. znaci opet ti pogledaj karburator ja sam cistio svoj svaki sat cim nece od prve ja sam ga cistio i sve isto bude
uzmi solne kiseline naspi u neku posudu i rastavi karburator na sve djelove i stavi u to drzi nekih 20min dok ne dobije mat boju i onda ga ocisti osusi i postvai vidi ocel onda normalno radit ..
grunner:
ne mora znaciti ukolliko dobro izgledaju namotaji i da su ok. ipak ti provjeri namotaje, skini neke pa skopcaj. po meni, namotaji
zokizo:
kupio bobinu i radi ipak je do bobine bilo, ali opet zasto je crkla bobina nakon 2 mjeseca,mozda su i namotaji sjeb pa bace neki cudan napon,mada se nadam da je crkla bobina jer sam se igrao sa zicama za svjeto i moguce da sam napravio kratki spoj al cisto sumnjam,uglavnom pocupo sve zice sta sam spajo pa cemo vidjet ako opet crkne su i namotaji,eto hvala na pomoci svima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju