Tehnički kutak > Tuning skutera

runner sp 50 problem sa paljenjem

<< < (4/8) > >>

zokizo:
 nadam se da nije i meni klip ili cilindr al nekako imam osjecaj da me karb zajebava posto nije 6-7god ni skidan ni ciscen pa se nadam da je to, nada umire zadnja,a nada je k. u. r. :-X

zokizo:

ocistio karburator i tu di sam zaokruzio je bilo zastopano kamenac,prljavstina i svasta dali ke moguce da mi je radi toga nesto crknulo,,jer mislim da je to voda i ta cijevcica ide na glavu motora,,sve sam otvorio zatvorio jos mi jedino preostaje da pogledam cilindar i klip ovo drugo mi se izgleda normalno,,baca iskru,pa pretpostavljam da nije do struje,, uglavnom je moguce jer mi je ono bilo zastopano da su najebali cilindar i klip?????

gokiSP:
to sta je prljavo tu di si zaokruzio ne utjece na ovo sta se tebi dogada jer kroz ta 2 crijeva ide voda iz sistema da grije karb zimi da se ne smrzne

zipst:
ako je iskra ok, i pretpostavit cemo da je karb isto iako mu nikako ne bi skodilo ciscenje :laughing7:, skini usisno kolino ispod karburatora i pogledaj kakve su lamelice i da li skroz zatvaraju. ovo mi smrdi na njih jer se znaju odlomit pa ga prilije cim das gasa. lamelice ili svica, ajde nekim redom i eliminiraj jedno po jedno, zasto odma skidat cilindar :glasses2:

zokizo:
karburator je bio preprljav ocistio ga dali ja trebam ulit malo benza jer mi je iz casice sve iscurilo ili ce se on sam napunit,  a mozda bi i trebao skinut cilindar prstenove zamijenit,je generalja radjena prije 2-3 god al je i presao 10 tisuca km nakon toga ako ne i vise 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju