Tehnički kutak > Tuning skutera

kocnice

<< < (2/3) > >>

vpucko:
eo plastika koju moras skinit da bih dosao do "unutrasnjosti":

druga slika:

pod broj 1: ti je osigurac kojeg moras maknit jer inace osovinu br. 2 na slici nemos izvuc
            2: ti je osovina koja prolazi kroz rupe na paknama
            3. ti je limic koji na neki nacin fiksira pakne, kao sto vidis osovina ide preko njeg
            4. to su ti rupe na paknama kroz njih ide osovina i drzi ih

nadam se da si skuzio ;)

popovec:
skuzio sam nije tak komplicirano...zahvaljujem na slikama i objašnjenjima....ali sad... ??? koje da pakne kupim kao sto se vidi za runnera je...ali napred mi na kocnicama pise brembo a iza ne...jel ima razlike ili je to samo ovak bezveze napisano....jel ima toga negdje u sesvetama ( benconiu )...i samo sam primjetio dea mi je kocnica prednja postala puno mekša mislim on i dalje super koci ali moram ju malo jace stisnuti...receno mi je da onaj serafek malo odpustim gore na celjusti..ili  :drunken_smilie:

vpucko:
za pakne uzmi pomicno mjerilo ili obican metar i izmjeri sirinu i duljinu pakne i koliki je promjer ona rupa i onda takve naruci
a ovako odes u ovlasteni servis i kupis pakne za runnera

vuk:
koji je šaraf na prednjoj koćnici  za podešavanja, moja je tvrda pa bi htio da bude mekša. ako može slika

Sugar:
vpucko,princip skidanja plocica nije na svakom motoru isti

nemas kaj mjerit plocice,odes u ducan i velis za koji motor ti treba,bencony bi to trebo imat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju