Općenito > Propisi
uhvatila me murija..
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: 3alfa3 - 05 Rujan, 2009, 14:49:34 ---Pa teorija kaze da grom nece 2 put u isto mjesto....
Zakon velikih brojeva - statistika vjerojatnosti - tako nesto...
--- Kraj citata ---
Kolko sam ja cuo narednih sat vremena nakon sto te drot zaustavi,nesmiju te ponovo kaznit
3alfa3:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 05 Rujan, 2009, 16:51:26 ---Kolko sam ja cuo narednih sat vremena nakon sto te drot zaustavi,nesmiju te ponovo kaznit
--- Kraj citata ---
A tih sat vremena smijes radit prekrsaje? :toothy12:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: 3alfa3 - 05 Rujan, 2009, 17:48:59 ---A tih sat vremena smijes radit prekrsaje? :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ne sat vremena imas od njih fore da mozes doc doma
3alfa3:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 05 Rujan, 2009, 18:33:17 ---Ne sat vremena imas od njih fore da mozes doc doma
--- Kraj citata ---
Onda ovako:
Pjeske dodjem pijan ko guzica do njih i zamolim kaznu od 300 kuna jer nemam naljepnicu tehnickog. Nakon toga sjedam u auto i divljam po gradu 45 minuta radeci sva sranja koja mi padnu (i ne padnu) na pamet. 15 minuta ostavim za doci do kuce.
Mislim da je to jeftinije nego oprezno sjest u auto nakon 2 pive i lagano doci kuci.
Kako da ne....
Ak si jace pijan, ne da ti nece dat vozit, nego ce te odpeljat u policiju gdje ces prespavat, a odvoz auta naplatit jer ga ti ne smijes pomaknut niti metra nakon sto ti oduzme dozvolu
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Rujan, 2009, 14:49:34 ---Pa teorija kaze da grom nece 2 put u isto mjesto....
Zakon velikih brojeva - statistika vjerojatnosti - tako nesto...
--- Kraj citata ---
aha, vidiš vidiš :toothy12:
ali uz pravilo, tj. teoriju, uvijek ide iznimka, uglavnom riskirao je. a kaj ga ne mogu opet ti isti štrumfovi kazniti jer ipak znaju da nema vozačku pošto su mu je upravo uzeli :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju