Općenito > Propisi
uhvatila me murija..
Tino22:
Ovak, frenda je prije par dana zaustavila murja..Vozili smo se po kvartu i odjednom iz sporedne ulice se pojave trojica u škodi ;D Pošto sam ja imao kacigu i tablicu mene nisu zaustavili. Veli policajac frendu da dođe do auta i počne pisat na onaj blok,naime, nije imao kacigu, skuter nije registriran, nema vozačku i nije imao nikakve papire od skutera jer je tek kupio skuter pa ga nije prepisao na sebe.Ukratko, rekao mu je policajac da je kazna 20 tisuća kuna :toothy11:.. Nisam mogao vjerovat da je dobil toliku kaznu...
Još mu je murjak rekao da je imao kacigu na glavi,nebi bio toliko upadljiv..
Frend je parkirao skuter u garažu i sad čeka kaznu..(ako ju uopće i dobije :))
kuky_cepin:
danas mi doso poziv sa preksrajnog suda ::) ::) ::) :'( :'( :'( :'(
3alfa3:
--- Citat: kuky_cepin - 28 Kolovoz, 2009, 16:00:36 ---danas mi doso poziv sa preksrajnog suda ::) ::) ::) :'( :'( :'( :'(
--- Kraj citata ---
15 dana je proslo....
Stvarno je drzava gladna....
S druge strane, iz malog si mjesta pa ni ne cudi brzina...
Pupo:
--- Citat: Tino22 - 21 Kolovoz, 2009, 09:35:54 ---Ovak, frenda je prije par dana zaustavila murja..Vozili smo se po kvartu i odjednom iz sporedne ulice se pojave trojica u škodi ;D Pošto sam ja imao kacigu i tablicu mene nisu zaustavili. Veli policajac frendu da dođe do auta i počne pisat na onaj blok,naime, nije imao kacigu, skuter nije registriran, nema vozačku i nije imao nikakve papire od skutera jer je tek kupio skuter pa ga nije prepisao na sebe.Ukratko, rekao mu je policajac da je kazna 20 tisuća kuna :toothy11:.. Nisam mogao vjerovat da je dobil toliku kaznu...
Još mu je murjak rekao da je imao kacigu na glavi,nebi bio toliko upadljiv..
Frend je parkirao skuter u garažu i sad čeka kaznu..(ako ju uopće i dobije :))
--- Kraj citata ---
Pa dobro mu je rekao, mogao si je nacrtat i metu na guzici. Nije mi uopće jasno zašto se ljudi prave pametni pa voze neregistrirane/neispravne skutere bez kacige. Vozali se ja i frend skuterima i on imao tablicu ispod repa i hvala Bogu ja prošao pokraj murjaka a bome za njim je lik zapalio motorće i za njim.
kuky_cepin:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Kolovoz, 2009, 17:05:03 ---
15 dana je proslo....
Stvarno je drzava gladna....
S druge strane, iz malog si mjesta pa ni ne cudi brzina...
--- Kraj citata ---
pda...dobio sam samo ukor..a stari dobio kaznu milju kuna..nekontam zasto on :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju