Općenito > Propisi

uhvatila me murija..

<< < (5/16) > >>

brzzzi:
@ kuki...vidi majstore ovako policija ti ima foru (to je relativno novo) da ti ne mora ispisati kaznu, njemu je dovoljno da u onaj notezić ili blokić zapiše tvoje podatke i on kada dođe u postaju može ispisati kaznu!

Nije da te plašim, ali budi spreman! To je fora da se ne moraju natezati s ljudima......tako kao ono ljudi popuste kad vide da im ovaj nije napisao kaznu, a kad ono opa!

eto ja se nadam da je ne dobiješ, ali svi znamo da država sad najviše krade i da im treba para, tako da se pripremiš!

tko zna kada će doći na red ta kazna....frendu je stiglo riješenje da mu je kazna otišla u zastaru (dakle 2 godine), a meni opet stigla kroz dva mjeseca...

Iwo SR Tuono:
doći će ti kazna, ja nisam ni napravio prekršaj nego je murijak izmislio pješaka na zebri i napisa mi luđak 500kn a pješaka nigdje ni za živu glavu...i to je bilo 19.12.2008. i prije mjesec dana je stigla kazna...a isto me zapisao u blokić i sve je bilo ispravno, nigdje dlake na meni, čist šta se kazni tiče i sve...i onda su se krenula g#vn# na mene ljepit,krivo parkiranje, nepoštivanj prometnog znaka itd itd, sve kazne do 500kn a polako te uništavaju

kuky_cepin:
moze meni doc kazna..al ja nemam para da ju platim..odakle mi..neam primanja nikakih..a imam 15 god..a slusaj tu kod mene u cepinu ukradu kombi covjeku vozaju se cijelu noc s njim..sudare 4 auta s njim..i murija ih uhvati..i sad svi bili na sudu..i svi dobili ukore..a ak ja sad budem to moro platit onda su stvarno g#vn#

3alfa3:
Kaj se kazni tice...

Najbolje je trazit (ako ju vec ne napise odmah) kaznu na licu mjesta, uredno potpisat (potpis ne znaci priznanje krivnje nego samo dokaz da je kazna urucena).

zasto je to bitno?

Zato jer je to osnova na koju se zalis.

Ako ti ne uruci kaznu, mos se zalit mami/tati/dedi/baki/zeni/curi/decku.... (uf zabrijo sam)....  ;D

P.S.
e da, mos se zalit i vodovodu, HEP-u, Hž-u....

Keky.sb:
znaš voziti bez vozačke, a sada panika zbog kazne? zaboga! idi položi ili se ostavi motora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju