Tehnički kutak > Tuning skutera

sp 180 četkice za anlaser

<< < (2/3) > >>

zipst:
mozes i od busilice, samo gledaj da su neke mekse. moj prika je kupija u peveca neku busilicu za 70ak kn prije 2 god i dobija s njom rez. cetkice koje je stavija u alnaser i jos pali ok (i busilica i alnaser :laughing6:)

smirt:
ma nemas beda stari...budem nabavio neke, moram jos kupiti lager i semering, tak da nije bed. ne bi ga ni rastavljo da mi nije poceo tulit, pa sam ga rastavio..pa da sad to sredim usput.

smirt:
Konacno slozio anlaser...teško doc do slobodnog vremena, pa je malo dulje trajalo.

četkice pašu od renault clia (alternator) mala preinaka + lemljenje = paše ko tvornički ( ĐABE )
lager skf 59kn
semering 17kn

... bile su ponude polovnih po 200kn + poštarina, a ja složio za 90kn i znam kaj imam.

Chupsy:

--- Citat: smirt - 13 Kolovoz, 2009, 13:30:01 ---Jel zna mozda neko di nabaviti Četkice za anlaser od sp 180??? u piaggio centru vele da nema nikakvih setova za reparaturu anlasera...da se prodaje cijeli novi...a 1000kn je bezveze dat za to...polovni je opet pitanje u kakvom je stanju..

Ako se neko vec pozabavio s tim???

--- Kraj citata ---

a to si ti zvao...

zokizo:
da ne lutate okolo ISKRA trgovina/servis ima masu tih cetkica  oko 50ak kn dodu treba biti samo sirina ista ovo drugo se isturpija i ko org legnu   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju