Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vodena pumpa vx 2005?

<< < (2/2)

vx:
 :toothy12:

sven_vx:
imam jedno pitanje kod skidanja vodene pumpe na sta moram pazit?jer znam da kod skidanja vodene ce doc do curenja antifriza itd...jer se moze to ikako izbjec?

speed:

--- Citat: sven_sp180 - 09 Rujan, 2009, 00:59:38 ---imam jedno pitanje kod skidanja vodene pumpe na sta moram pazit?jer znam da kod skidanja vodene ce doc do curenja antifriza itd...jer se moze to ikako izbjec?

--- Kraj citata ---
ma skini crijevo i pusti da iscuri u posudu,nova litra antifriza ti je manje od 20 kn,kad je skines nemoj puno vrtiti rukom propeler jer ce ti biti jeba ustelat ga nazad da pase na magnet

X-Spirit:
uopce nije problem vratiti pumpu nazad, samo treba znati, tak sam se i ja natezao dok nisam skuzio kak se montira, naime kod vracanja pumpe, magnet treba postaviti u polozaj kao kad namjestas fazu, a unutar dekla vodene i na samom propeleru ima takoder oznaka kako se treba postaviti i ide nazad bez imalo muke...

speed:

--- Citat: X-Spirit - 09 Rujan, 2009, 13:18:11 ---uopce nije problem vratiti pumpu nazad, samo treba znati, tak sam se i ja natezao dok nisam skuzio kak se montira, naime kod vracanja pumpe, magnet treba postaviti u polozaj kao kad namjestas fazu, a unutar dekla vodene i na samom propeleru ima takoder oznaka kako se treba postaviti i ide nazad bez imalo muke...

--- Kraj citata ---
da to sam i ja sinoc skuzio kad sam vracao :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju