Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi multivari za minarelli
SlowRider:
--- Citat: tomof10 - 13 Kolovoz, 2009, 01:08:02 ---ove cijene sa scooter centra su puno skuplje nego one sa malossi stranice, e da ondan znaci doista postoji taj variomat jos kad bi ga netko imo probat?
--- Kraj citata ---
ja sam zainteresiran za taj variomat, samo me muci ovaj ventilator, jer ako se slucajno unisti zbog nekog razloga, gdje nabaviti novi :help:
u svakom slucaju budem jos provjerio...
3alfa3:
--- Citat: tomof10 - 13 Kolovoz, 2009, 00:46:33 ---sad ja neznam sta je jel stvarno ima ovaj multivar novi i za piagio i minarelli ili je to neka greska? :icon_scratch:
ima razlika vidis da je produzen hod za klizace i dize se remen do vrha i veca je krajnja. bar ja tako mislim?
--- Kraj citata ---
Ovako je za (novije) piaggio skutere....
postoji:
-obican multivar2000
-Multivar2000MHR
-Multivar2000MHR Team
Ovaj Team je novost i ima siru bolcnu (22 umjesto 20mm)
Sva 3 koriste 19x15,5mm rolice
Losinj:
--- Citat: SlowRider - 13 Kolovoz, 2009, 01:10:29 ---ja sam zainteresiran za taj variomat, samo me muci ovaj ventilator, jer ako se slucajno unisti zbog nekog razloga, gdje nabaviti novi :help:
u svakom slucaju budem jos provjerio...
--- Kraj citata ---
zainteresiran sam ja....pa ako bude kakva kupovina ako nadjes javi...vjerovatno bi uzeo...
dhorvat:
Ovako, na prvi pogled MHR multivar sa 16x13 rolicama za Minarelli je malo širi, odnosno tamo gdje je proširenje prema strani gdje remen dolazi do vrha je šire.
I čini mi se da je bolcna malo duža :icon_thumright:
DvdAerox:
ovaj multivar ne postoji...
ja sam ga narucio, a trebao je doci sa rolama koje je slow spomenio, crveni centralni i podloske koje se stavljaju umjesto anlasera... medjutim poslali su mi vario za overrange, sa rolama 3.5 i 3.8 grama, crveni centralni i podloskama, neznam zasto ga jos furaju po katalozima i internetu, ali kazem, ja sam ga narucio i dali mi drugog.. uglavnom slow ovaj ti je vario, koji imam ja, od overa i u trstu je nekih 75 eura, znaci oko 30 manje nego na attacku...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju