Tehnički kutak > Tuning skutera

180 sp> radi, al ne puni akumulator nit daje struju na elekt.

<< < (2/4) > >>

MotoManijak:
gle posto skuteri nemaju alternator onda moze jedino regler bit

jux-zg:

--- Citat: Grozni - 12 Kolovoz, 2009, 23:13:19 ---ok, kak mogu otkrit da je baš regler.

--- Kraj citata ---

Posudi od nekog i vidi oce punit akumulator...neznam jednostavnije rijesenje  :icon_thumright:

duje87:

--- Citat: Grozni - 12 Kolovoz, 2009, 22:34:22 ---Znaci. 180 sp radi, pali na 1 zub. Ne puni akumulator nit daje struju na svjetla i slicno. Kad se akomulator napuni (preko punjaca) onda sve normalno. Kakvih ideja? neda mi se raskapat sve živo i tražit.

--- Kraj citata ---

s ovakvin razmisljanjen,ja ti uopce nebi odgovoria nego bi ti i izbrisa temu ovde..a ka drugo za te "kojima se ne da" POSTOJE SERVISI,lipo plati pa se rugaj

Grozni:

--- Citat: ---s ovakvin razmisljanjen,ja ti uopce nebi odgovoria nego bi ti i izbrisa temu ovde..a ka drugo za te "kojima se ne da" POSTOJE SERVISI,lipo plati pa se rugaj

--- Kraj citata ---

Lipi, ti si mi najviše pomoga. :confused5: Gdje bi svijet bio bez takvih kao ti. Inace bi te molio ako imas kakvu misao za israt kupi sprej pa napisi grafit.

Ostalima stvarno hvala, pozabavit cu se preko vikenda s tim.

Marino1907:
90% će ti bit regler u igri i njega se baš i nemože provjerit da budeš 100%siguran dali je on ili ne ali 10% može bit i ststor(namotaju)može bit da je izgorio jedan dio namotaja i da ne dolazi struja do reglera kada skuter radi.To se može provjerit sa instrumentom,ali opet neko ko zna.Najbolje bi bilo posudit regler od nekog i probat pa da budeš siguran.Ni jedno ni drugo nisu baš jeftini dijelovi nažalost. :'( :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju