Tehnički kutak > Tuning skutera

bicilindar

<< < (8/13) > >>

MotoManijak:
jux jel je kupio ovo o cem mi pricamo il radi nest homemade

ichko:
Vrlo zajebana igracka, ide ko sam avion :D , al treba puno love i znanja za to, jer i nosac motora treba preraditi, posto kad ubacite ovaj srednji dio blokovi postaju siri i nece pasat na seriski nosac, jesam u pravu ... Intreresuje me ako je nego malo vise guglo o ovome kolika je trajnost ovoga, evo da uzmemo u obzir mhr replicu, na standard masini, odlicno nastelovanoj sa normalnom voznjom traje cca 30000km ,o koliko bi mogla trajati na ovome...

Luka 0101:

--- Citat: ichko - 12 Kolovoz, 2009, 17:01:14 ---Vrlo zajebana igracka, ide ko sam avion :D , al treba puno love i znanja za to, jer i nosac motora treba preraditi, posto kad ubacite ovaj srednji dio blokovi postaju siri i nece pasat na seriski nosac, jesam u pravu ... Intreresuje me ako je nego malo vise guglo o ovome kolika je trajnost ovoga, evo da uzmemo u obzir mhr replicu, na standard masini, odlicno nastelovanoj sa normalnom voznjom traje cca 30000km ,o koliko bi mogla trajati na ovome...

--- Kraj citata ---

po nekoj logici... isto

gokiSP:
to su sve slabi kitevi za ovo..ovo je jebena prerada i na to se ne stavljaju takvi kitevi..na to se stavlja polini evo, mhr team, tcr, malossi big bore i takvi kitevi..

MotoManijak:

--- Citat: gokiSP - 12 Kolovoz, 2009, 17:04:28 ---to su sve slabi kitevi za ovo..ovo je jebena prerada i na to se ne stavljaju takvi kitevi..na to se stavlja polini evo, mhr team, tcr, malossi big bore i takvi kitevi..

--- Kraj citata ---
goki znaci to je tak zahtjevno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju