Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje + nekakav zvuk

<< < (3/6) > >>

Antares:
Potrošnja je oko 5.25

3alfa3:

--- Citat: Antares - 13 Kolovoz, 2009, 00:31:16 ---Potrošnja je oko 5.25

--- Kraj citata ---

Onda ne trebas dodavati ulja u rezervoar jer imas dovoljno preko pumpe ulja. Mozda bi ju trebalo nategnut nesto sitno, ali i ovako nebi smjelo bit problema ako koristis barem srednje dobro ulje

Antares:
Chupsy mi je rekao da je pumpa malo našpanana. Neznam što to znači, ali pretpostavljam da je to = nategnuta?

Što se tiče ulja od sad ću onda stavljat Fuchs Silkolene Scoot Sport 2. Gdje bi to bilo najbolje kupit u zg? Jel moram prvo ovo agip potrošit do kraja pa onda novo?

3alfa3:

--- Citat: Antares - 13 Kolovoz, 2009, 01:42:14 ---Chupsy mi je rekao da je pumpa malo našpanana. Neznam što to znači, ali pretpostavljam da je to = nategnuta?
--- Kraj citata ---

da

--- Citat: Antares - 13 Kolovoz, 2009, 01:42:14 ---Što se tiče ulja od sad ću onda stavljat Fuchs Silkolene Scoot Sport 2. Gdje bi to bilo najbolje kupit u zg? Jel moram prvo ovo agip potrošit do kraja pa onda novo?

--- Kraj citata ---

ja kupujem u Tokicu u Marticevoj (kod kvatrica).
Najbolje je da ne mijesas ulja, ali ono malo sto ce ostat starog nema veze. Nakon 2-3 nadolijevanja ce unutra biti samo novo ulje

Po?etnik:
ja nikad nisam dodavo dodatno ulje u rezervar bila razrada u pitanju ili ne... 2t je dovoljno 2-2.5% ulja u mjesavini.. pored uljne pumpe u rezervar nasut jos dec ulja po meni nije bas pametno jer se 1dl stavlja na 5 litara kad se pravi mjesavina... znaci u praksi ima oko 5% ulja u mjesavini sto po meni i nije bas dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju